TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

משרד הפרסום חברון זלצמן שביט נבחר לנהל את תקציב הפרסום של הקריה האקדמית קריית אונו


אבי שביט
דודי חברון: "כבוגר מנהל עסקים בקריה האקדמית אונו, אני גאה לקבל לידינו את תקציב מוסד ההשכלה שבו למדתי. כמי שמכיר היטב את הקריה האקדמית אונו ואת סגל המרצים המצוין אני בטוח שנוכל לתרום להמשך הצמיחה וההצלחה של הקריה האקדמית אונו"
משרד הפרסום חברון זלצמן שביט ממשיך במגמת הצמיחה ובימים אלה התחדש בתקציב פרסום חדש. המשרד, בניהולם של דודי חברון, גבי זלצמן ואסי שביט, נבחר לנהל את תקציב הקריה האקדמית קרית אונו. לפי נתוני יפעת, הקריה האקדמית אונו פרסמה ב- 2010 בהיקף של 3 מיליון שקל.

דודי חברון: "כבוגר מנהל עסקים בקריה האקדמית אונו, אני גאה לקבל לידינו את תקציב מוסד ההשכלה שבו למדתי. כמי שמכיר היטב את הקריה האקדמית אונו ואת סגל המרצים המצוין אני בטוח שנוכל לתרום להמשך הצמיחה וההצלחה של הקריה האקדמית אונו".

הקריה האקדמית אונו פועלת מזה כחמש עשרה שנים כמוסד פרטי להשכלה גבוהה ומובילה, דווקא כמוסד פרטי, את נושא שינוי פני החברה בישראל והאחריות החברתית. הסגל האקדמי של אונו כולל בין היתר את פרופ' גבריאלה שלו, (לשעבר שגרירת ישראל באו"מ), פרופ' ירון זליכה, (לשעבר החשב הכללי באוצר), פרופ' זוהר גושן (ראש רשות ניירות ערך הפורש) ועוד.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il