TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

מותג האופנה האמריקאי Z-BRAND מגיע לישראל


רשת לי קופר Lee Cooper מציגה מותג אמריקאי היישר מקליפורניה
רשת לי קופר מרחיבה את היצע המותגים שלה לצרכן ומציעה, ליד המותג הבריטי Lee Cooper מותג אמריקאי קליפורני.

המותג פונה לקהל הגברים בטווח גילאי ה 25-40 אשר מבינים אופנה, מעריכים איכויות בדים ועיצובים ואוהבים להיות ייחודיים.

את המותג Z-BRAND ניתן למצוא במספר מקומות ומדינות בעולם כמו: מדינות ארה"ב, סין, יפן, הונג קונג, איטליה, סן טרופה, מיקונוס וכו'. המותג נמכר בחנויות הכלבו המובחרות והגדולות בעולם כגון : Macys, Fred Segal, Atrium ועוד.

Z-BRAND ייכנס לחנויות לי קופר המובחרות וישלים את המענה הכולל המותגי והמוצרי שחנויות לי קופר מציעות בעולם הג'ינס, לקהל הגברי המגוון.

המותג החל את דרכו במוחו של מטייל שברשותו היו לפטופ, מצלמה והג'ינס האהוב עליו ביותר. ככל שעבר הזמן, בגדיו החלו להראות את סימני המסע ולהשחק. הג'ינס האהוב התמלא בכתמי סנגריה ושפשופים מטיפוס על הרי פורטוגל, והג'קט שלבש נקרע בעקבות טיפוס מסוכן על גדר תיל בלילה חשוך. לכל כתם, קרע וסימן על בגדיו היתה משמעות שסימלה חלק ממסעו והזכירה לו מקומות קסומים בהם טייל ואנשים מעניינים אותם פגש בדרך.

המטייל חזר לקליפורניה שבארה"ב, ויחד עם חבריו לקח מחסן והחל ליצור את המותג שמשקף את חיי הנוודות אותם זכר. הוא חיפש את החופש והצליח למצוא אותו בתהליך היצירה ובדגמים אותם עיצב תחת המותג Z BRAND.

Z-BRAND – אופנת בגדי קז'ואל נוחה ועדכנית לגברים. חולצות T רכות ונעימות, עשירות באלמנטים עיצוביים ואבזור מלא. ג'קטים בעיצוב יחודי, דגמ"חים ומכנסיים ספורטיביים יומיומיים עם עיצוב חדשני העשויים מבדים רכים ומאובזרים בכפתורים, רוכסנים ורקמות מעניינות המוסיפים לנחשקות של המותג.

Z-BRAND מציע לאביב קיץ 2010 דגמים מלאים בשטיפות הרמוניות בצבעי פסטל בסגנון חופי מיאמי ובצבעוניות שמתמזגת עם הטבע, GLAMPING (GLAMOR + CAMPING). סגנון פשוט אך זוהר.
צבעוניות עשירה עם הדפסים מרהיבים שהופכים את חוויית ה-outdoor למעניינת, מגוונת ושונה. המראה חופשי ומשוחרר אך שומר על הזוהר והייחוד האופייניים למותג.

ההשראה לקולקציית אביב/ קיץ 2010 מגיעה מעולם הוינטג'. אלמנטים כמו מכוניות ישנות, חולצות ג'רזי ספורטיביות, ועוד, המשולבים עם אלמנטים מודרניים ויוצרים ביחד קולקציה עשירה כיד הדמיון, ובאים לידי ביטוי בשטיפות צבעוניות, אפליקציות מגוונות, ועוד.

הקולקציה העונה משקפת באופן מובהק את זהות המותג ואת הנאמנות האותנטית שלו לטבע, לחופש ולתשוקה לחיים.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il