TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אבינועם בר מונה למנהל מערך הטרייד אין בקבוצת קרסו מוטורס


אבינועם בר מונה בימים אלה למנהל מערך הטרייד אין בקבוצת קרסו מוטורס המשווקת הבלעדית של רכבי ניסאן,רנו ואינפיניטי בישראל. קרסו מוטורס רכשה לאחרונה את חברת הליסינג אמפאליס, ובעקבותיה החליטה לרכז את פעילות הטרייד אין של שתי החברות תחת קורת גג אחת
אבינועם בר מונה בימים אלה למנהל מערך הטרייד אין בקבוצת קרסו מוטורס המשווקת הבלעדית של רכבי ניסאן,רנו ואינפיניטי בישראל. קרסו מוטורס רכשה לאחרונה את חברת הליסינג אמפאליס, ובעקבותיה החליטה לרכז את פעילות הטרייד אין של שתי החברות תחת קורת גג אחת.

בר אמר כי "מדובר בתפקיד מאתגר ומרתק כאחד. שוק הטרייד אין בישראל הוא אחד השווקים הדינאמיים ביותר ולקרסו טרייד אין יש כוונה להיות גורם מרכזי בשוק הזה בשנים הקרבות ולהוביל אותו בחדשנות עיסקית וביוזמות שיווקיות וזהו כבוד רב להוביל את התהליך".

לבר ניסיון עשיר בתחומי השיווק, פרסום וקידום מכירות. בין השאר ניהל את משרד הפרסום גלזר & בר והיה מבעליו, ניהל את חברת קדום המכירות בנפיט ושימש כיועץ לרשת הסופרמרקטים קואופ ישראל. את עיקר התמחותו צבר בניהול ושיווק מערכים קמעונאיים גדולים כגון: רשתות מזון, מועדוני לקוחות, דלק ועוד.

לדברי אילן טל סמנכ"ל שיווק ומכירות בקבוצת קרסו:"גיוסו של אבינועם בר לניהול מערך הטרייד אין נועד בכדי למנף את הפעילות של הטרייד-אין בקבוצה. אין לי ספק שניסיונו הרב של אבינועם בתחומי השיווק וקידום המכירות יעניק לו יתרון בתפקידו ויתרום לחיזוק וביסוס המערך".

בר מתגורר בת"א, נשוי+3, בעל תואר MBA עם התמחות בשיווק מטעם Newport University ותואר BA במדעי המדינה מטעם אוניברסיטת ת"א.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il