TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

תמיר פישמן יעדכן על מצב תיק ההשקעות כולל תשואות באמצעות SMS חודשי


אלדד תמיר
מעתה הלקוחות יקבלו עדכון חודשי באמצעות מייל המפרט את השיקולים המקצועיים העומדים מאחורי החלטות ההשקעה שנעשו בתיקי ההשקעות
בשוק ניהול התיקים לקוחות נוטים לראות הרבה פעמים את תיק ההשקעות שלהם כמעין "קופסא שחורה" - ללא יכולת להיות מעורבים אמיתית ולהבין מה עמד מאחורי החלטת השקעה זו או אחרת. בתמיר פישמן מאמינים כי תקשור המהלכים והרציונל העומד מאחוריהם ללקוחות, יצליחו להרים את המסך מעל המתרחש בחדרי הישיבות בהן מתכנסות וועדות ההשקעה ויגביר כמובן את השקיפות והשיתוף במידע מול הלקוח.

במטרה להעמיק את הקשר האישי עם הלקוחות לאחרונה הושקו מספר שירותים חדשים וחדשניים:

עדכון חודשי באמצעות מייל המפרט בפני הלקוחחות את השיקולים המקצועיים העומדים מאחורי החלטות ההשקעה שנעשו בתיקי ההשקעות.

עדכון חודשי באמצעות SMS המעדכן במצב תיק ההשקעות כולל תשואה חודשית, תשואה שנתית ושווי תיק מעודכן.

בנוסף לשירותים חדשים אלה, תמיר פישמן ממשיכה במסורת של שליחת סקירות שוק שבועיות וכן קיום שיחות וידאו אינטרנטיות ללקוחותיה.
זו האחרונה התחילה לפני כשנה עם פרוץ המשבר – אז הרגישו בחברה כי קיים צורך עז בקרב הלקוחות שמישהו פשוט ידבר איתם. בתמיר פישמן פתחו קווי ועידה ודיברו עם לקוחותיהם כמעט בכל שבוע. בתחילה בשיחות ועידה טלפוניות ובהמשך שוכללה הפלטפורמה לשיחות וידאו אינטרנטיות שבהן הלקוחות יכולים גם לראות ולשמוע את מי שמנהל להם בפועל את תיקי ההשקעות.
בשיחות אלו מציגים צוות מנהלי ההשקעות ואלדד תמיר מנכ"ל החברה סקירה כללית של מצב השווקים, פעולות אשר נעשו בניהול ההשקעות ותוצאותיהם. כמו כן הלקוחות מוזמנים להעביר שאלות במייל שנענות במהלך השיחה. השיחות נערכות אחת לרבעון.

אירה פרידמן מנכ"לית תמיר פישמן ניהול השקעות ציינה כי, "כבית השקעות הרואה את עצמו כ"בית פיננסי" עבור לקוחותיו, המעניק שירות כולל ואישי, אנו שמים את ערכי היושרה והשקיפות מול לקוחותינו כראשונים במעלה.
לכן זה אך טבעי מבחינתנו ליצור בנוסף לאיש מקצוע זמין המעניק שירות אישי עוד ערוצי תקשורת ובכך להעמיק את הקשר עם הלקוחות ולגרום להם להיות מעורבים ושותפים כמה שיותר".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il