TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

לאומי יוצא בפיקדונות מובנים חדשים על מדד המעוף ועל מדד Dow Jones EURO STOXX 50


בנק לאומי
הפקדונות מבטיחים ללקוח את קרן ההשקעה (במטבע ההפקדה) בתום תקופת הפיקדון ואפשרות ליהנות מתשואה מוגדלת
לאומי יוצא בשני פיקדונות מובנים חדשים: אחד על מדד המעו"ף ואחד על מדד Dow Jones EURO STOXX 50 אשר מבטיחים ללקוח את קרן ההשקעה (במטבע ההפקדה) בתום תקופת הפיקדון ואפשרות ליהנות מתשואה מוגדלת.

מדד המעוף:
פיקדון שקלי לשנה וחצי על מדד המעו"ף
משתתף בשיעור של 100% מעליית מדד ת"א 25, עד עלייה של 27% (לא כולל) או ריבית של 6% לכל תקופת הפיקדון אם המדד עלה ב- 27% ומעלה באחד מימי הפיקדון. במידה ולא קרה אירוע מזכה ריבית והמדד הקובע יהיה נמוך מהמדד הבסיסי לא תשולם כל ריבית.
סכום הפקדה מינימאלי: 15,000 ש"ח
תאריך תחילת הפיקדון: 29/5/2008
מועד אחרון להפקדות: 29/5/2008 בשעה 12:00


מדד Dow Jones EURO STOXX 50:
פיקדון באירו לשנה וחצי על מדד Dow Jones EURO STOXX 50
משתתף בשיעור של 100% מעליית מדד ה- Dow Jones EURO STOXX 50 עד עלייה של 27% (לא כולל) או משלם ריבית של 7.5% לכל תקופת הפיקדון במקרה ומדד ה- Dow Jones EURO STOXX 50 יעלה ב- 27% או יותר באחד מימי הפיקדון לעומת המדד הבסיסי. במידה ולא קרה אירוע מזכה ריבית והמדד הקובע יהיה נמוך מהמדד הבסיסי לא תשולם כל ריבית.
סכום הפקדה מינימאלי: 10,000 אירו
תאריך תחילת הפיקדון: 27/5/2008
מועד אחרון להפקדות: 27/5/2008 בשעה 10:00


מדד ה- Dow Jones Euro Stoxx 50 (סימול: SX5E) הוא אחד המדדים המובילים באירופה במונחי סחירות ושווי שוק. המדד מורכב מ- 50 מניות המובילות (Blue Chip) הנסחרות במדינות האיחוד המוניטארי האירופאי (גוש האירו). שווי השוק של המדד הוא 2.4 טריליון אירו, המכפיל החזוי של המדד הוא 10.75 כאשר במהלך שנת 2007 עלה המדד ב- 6.8% ומתחילת 2008 הוא איבד 12.6% מערכו. סטיית התקן של המדד בשנה האחרונה (בחישוב לפי 30 יום אחרונים) הייתה 21%, לעומת 18.9% במדד ה- Dow Jones האמריקאי ו- 14.5% במדד ה- MSCI World. לאור הפיזור הנרחב של הסקטורים והמדינות במדד, הוא מהווה אינדיקציה טובה לפעילות הכלכלית ולהתנהגות שווקי המניות במדינות המרכזיות באירופה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il