TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

כלל פיננסים דורשת לזרז את הדיונים בדרישתה לבטל פסק הבוררות עם אלי ארוך


טוענת בבקשת המרצה לבית המשפט כי תביעת עורכי הדין של ארוך מגלה כי כל הפרשה היא תרמית אחת גדולה
חברת כל פיננסים העבירה היום לבית המשפט בקשה לזרז את הדיון בבקשתה לפסול את פסק הדין שניתן על ידי הבורר בפרשת אלי ארוך. לטענת כלל פיננסים הדרישה באה בעקבות תפנית דרמטית שהתגלתה במסגרת תביעה שהוגשה לאחרונה על-ידי עורכי-הדין שייצגו את ארוך בבוררות ובבקשה לביטול פסק הבורר, כנגד דוד שילוח ("הצל")

מתביעת עורכי-הדין פלדמן ווינוגרד, שייצגו את ארוך במהלך דיוני ההוכחות והחקירות בבוררות והכירו כמובן את חומר הראיות שהגישו ארוך בבוררות, עולה כי החליטו להתפטר מייצוגו לאחר שלמדו על פרשת התרמית החמורה שנחשפה. משרד פלדמן ווינוגרד טוען בין היתר במסגרת תצהיר שהוגש על-ידי עו"ד מושיק פלדמן כי עמלם יוצא הדופן במשך ארבע וחצי שנים בייצוג ארוך היה לשווא, שכן ראיות שהוגשו ע"י ארוך היו לכאורה מזוייפות ונקשרו לכאורה קשרים פסולים אשר די בהוכחת קיומם כדי להביא לביטול פסק הבורר. גם עצם העובדה שעורכי הדין היו שותפים מבלי דעת למעשה מרמה חמור על כל המתחייב מכך הוסיפה לתחושתם הקשה מנשוא.

כפי שנטען בבקשת כלל, גילוי זה מצד משרד פלדמן וינוגרד מהווה נדבך נוסף – למעלה מן הנדרש – למסקנה האפשרית היחידה לפיה דין פסק הבורר להתבטל מהיסוד. גילוי מפורש זה מצטרף לכך שלארוך אין הסבר ולא יכול להיות הסבר כלשהו לעובדה שהוגשו על-ידו מסמכים מזויפים במהלך הבוררות, אין לארוך הסבר לביקורים הפרטיים שערכו ארוך בבית הבורר ולמכתבים הפרטיים ששלח לבורר וכן אין לארוך הסבר לאיומים על עדי כלל שנשמעו בבוררות.

כפי שטוענים באי-כוחה של כלל, עוה"ד כספי, טיכו וקוכמן במסגרת הבקשה שהוגשה הבוקר, די בכל אחד מאלה כדי להביא לביטול פסק הבורר, ניתן להכריע בנקל ובהקדם בתביעה לביטול פסק הבורר, ויפה שעה אחת קודם.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il