TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

רשות המסים ערכה מבצע ביקורת בירושלים


רשות המיסים
בעל חברה לצילום שלא רשם 28,000 ₪ "לפני שאני הולך לרואה חשבון אני מוציא את הקבלות"
אנשי יחידת ניהול ספרים ערכו מבצע ביקורת רישום הכנסות בירושלים. במסגרת המבצע, שנוהל על ידי פקיד שומה ירושלים 3, נערכו 153 ביקורות בעסקים ממגוון תחומים, מהן עולה כי כ- 13% מהם לא רשמו הכנסות כדין.

בביקורת שנערכה במשרדו של מנהל חשבונות וסוכן ביטוח נמצא בבדיקת חשבון הבנק כי הוא קיבל העברות מחברות הביטוח בסך 8000 ₪ אשר לא נרשמו בספרי העסק כנדרש. תשובת בעל המשרד "לא הספקתי". בחברה לצילום אירועים נערכה ביקורת שהעלתה כי בספרי העסק לא נרשמו 28,000 ₪ שהתקבלו בגין צילום במספר אירועים. מנהל החברה טען "לפני שאני הולך לרואה חשבון אני מוציא את כל הקבלות".

בביקורת בעסק לפרסום באינטרנט נמצא צ'ק ביטחון בסך 8000 ₪ שלא נרשם בספרי העסק. מנהל החברה הסביר "לא ידעתי שבגין צ'ק ביטחון צריך להוציא קבלה". בחנות למסגור תמונות נמצא כי בעל העסק קיבל מקדמות בסך 750 ₪ שלא נרשמו. "אני רושם בסוף היום" כך הגיב בעל החנות. בחנות לתשמישי קדושה גילו המבקרים כי מקדמה בסך 640 ₪ לא נרשמה בספרי העסק. בעל החנות טען "לא יודע למה לא רשמתי".

המבצע נערך כחלק מפעילות נרחבת של רשות המסים כנגד מעלימי מס והון שחור, הגברת פעילות האכיפה ושיפור כושר ההרתעה, בין היתר ע"י עריכת מבצעי שטח שמטרתם להביא לדיווחי וגביית מס אמת ולהגביר את השוויון בנטל בקרב האזרחים.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il