TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

ההסתדרות מאיימת לתבוע את "גלובוס גרופ" על איחורים בתשלומי השכר לעובדים


הסתדרות החדשה
ההסתדרות פנתה היום לחברת התקשורת "גלובוס גרופ" בבקשה לשלם לעובדי החברה את משכורת חודש מאי שעד כה לא שולמה
העובדים התאגדו לפני כחודש בהסתדרות וטוענים שזה מספר חודשים מתקיים איחור בתשלום שכרם האגף להתאגדות עובדים: "אם השכר לא ישולם בהקדם לא נהסס להגיש תביעה לביה"ד"

ההסתדרות פנתה הבוקר להנהלת חברת התקשורת "גלובוס גרופ" בבקשה להפסיק את העיכובים בתשלומי שכרם של עובדי החברה ולשלם באופן מידי את משכורת חודש מאי שעד כה לא שולמה. העובדים היו אמורים לקבל את שכרם עד אתמול, אולם השכר לא שולם.

העובדים התאגדו לפני כחודש בהסתדרות וההסתדרות הקימה ועד פעולה. העובדים מועסקים בחברה כתאורנים, צלמים ועובדי הפקה באולפנים אשר נותנים שירותים טכניים לכלל ההפקות השונות של "חדשות ערוץ 2", "דה וויס", "האח הגדול", "רוקדים עם כוכבים", "מאסטר שף" ו"ערוץ הכנסת". העובדים טוענים כי קיימת תופעה של הלנת שכר בחברה שכן החברה משלמת בכל חודש באיחור את שכרם.

במכתב ששלחה עו"ד ענת גוטמן מהלשכה המשפטית של האגף לאיגוד מקצועי בהסתדרות נטען כי "חברת גלובוס גרופ נוהגת לאחר באופן שיטתי בתשלום שכרם של עובדיה ועושה כן מזה זמן רב. תשלום השכר מתבצע תדירות לאחר המועדים הקבועים בדין ובמועדים אקראיים, דבר שמסב לעובדים פגיעה כלכלית קשה... גם החודש עדיין לא שולמו משכורות בגין חודש מאי".
במכתב דורשת ההסתדרות לשלם לעובדים באופן מידי את שכרם ולהימנע מהפרות של חוק הגנת השכר.
מנכ"ל האגף להתאגדות עובדים, חניטל סוויסה אומרת: "אם השכר לא ישולם בהקדם, לא נהסס להגיש תביעה לביה"ד".

חבר ועד הפעולה, אלי ליפשיץ אומר היום: "מזה מספר חודשים שההנהלה מאחרת בתשלום שכרנו דבר אשר גורם לפגיעה כלכלית קשה בנו. כתוצאה מהאיחור בשכר
העובדים נאלצים לשלם את החשבונות באיחור משמעותי עד כדי סגירת המסגרת למשכנתאות. רובינו הורים לילדים ובעלי משפחות. לא ייתכן שההנהלה נוהגת בחוסר אחריות משווע ומלינה פעם אחר פעם את שכרנו". עוד מוסיף ליפשיץ ואומר: "מידי יום אנחנו מצלמים ומביאים לידי הציבור אייטמים העוסקים במצב החברה והרווחה בישראל ושותפים למלחמה של התקשורת בתופעות הללו. עצוב שדווקא אצלנו קורים דברים כאלה".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il