TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

עו"ד יעקב ויינרוט זוכה ממתן שוחד לפקיד שומה


לויינרוט יוחסו לו עבירות של מתן שוחד ואיסור הלבנת הון. לשוקי ויטה, בכיר לשעבר ברשות המיסים שכיהן כפקיד שומה גוש דן, יוחסו עבירות של לקיחת שוחד, מרמה והפרת אמונים
שופט בית המשפט המחוזי בתל-אביב גלעד נויטל החליט הבוקר (ב') לזכות את עו"ד יעקב וינרוט מכל האישומים נגדו. איש המס שוקי ויטה הורשע במרמה והפרת אמונים, וזוכה מלקיחת שוחד.

לויינרוט יוחסו לו עבירות של מתן שוחד ואיסור הלבנת הון. לשוקי ויטה, בכיר לשעבר ברשות המיסים שכיהן כפקיד שומה גוש דן, יוחסו עבירות של לקיחת שוחד, מרמה והפרת אמונים.

האישום, שהוביל לזעזוע עמוק בצמרת המשפט הישראלי, עסק במערכת היחסים בין ויטה לבין עו"ד וינרוט. בכתב האישום נטען כי ויטה רצה להתקדם לתפקיד בכיר יותר ברשות המס, אך העובדה כי הורשע בעבר עיכבה את קידומו. לפי האישום, הוא שכר את שירותיו של וינרוט ושילם לו שכר טרחה מופחת, ובתמורה לכך הקל בהסכמי השומה של לקוחותיו, ביניהם האוליגרכים מיכאל צ'רנוי וארקדי גאידמק.

הפרקליטות טענה כי וינרוט קיבל מלקוחותיו שכר טרחה גבוה עבור הסכמי המס שהשיג להם. גאידמק שילם לווינרוט 16 מיליון שקל, צ'רנוי העביר לעורך הדין הבכיר 14 מיליון שקל. וינרוט טען כי שכר הטרחה בתיק ויטה אינו יוצא דופן, וכך נהג עם לקוחות רבים. לדבריו, הוא מתמחר את שכר הטרחה בהתאם ליכולת הכספית של הלקוח.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il