TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הוגשה בקשה לתביעה ייצוגית נגד איקאה בסך 200 מיליון שקל בגין הטעיית לקוחות


איקאה
על פי כתב התביעה, איקאה גובה בקופות תשלום עבור שקיות מפלסטיק המוצגות כירוקות יותר משקיות פלסטיק רגילות, ואף מציגה את אותן השקיות כממוחזרות
בקשה לתביעה ייצוגית הוגשה הבוקר (ראשון) בבית משפט המחוזי בפתח תקווה נגד חברת איקאה על סך כ-200 מיליון שקלים. על פי כתב התביעה, איקאה גובה בקופות תשלום עבור שקיות מפלסטיק המוצגות כירוקות יותר משקיות פלסטיק רגילות, ואף מציגה את אותן השקיות כממוחזרות, על אף שלשקיות הנמכרות הוסף תוסף כימי בתהליך הייצור, וכך הן פוגעות בתהליך מחזור הפלסטיק בישראל ולמעשה מזיקות לסביבה כמו שקיות "רגילות".

עוד מצוין בתביעה כי איקאה מנצלת את לקוחותיה ומפעילה עליהם "השפעה בלתי הוגנת" כאשר הם מגיעים לקופות ונדרשים לרכוש את השקיות.

בתביעה שהוגשה באמצעות עורכי הדין רון אובוז ורועי דוד טוני נטען עוד כי "איקאה מנצלת את ההתעוררות העולמית בשווקים הצרכניים, המעדיפים כיום לרכוש מוצרים ירוקים, מטעה בכוונה את לקוחותיה ומשתמשת במהפכת 'השיווק הירוק', בכדי לגרום למבקרים בסניף להאמין כי השקיות המוצעות להם בקופות הינן שקיות פלסטיק מיוחדות, ו'ירוקות' יותר מהשקיות הרגילות המחולקות בכל הארץ בחינם".

התובע, תושב נתניה המעוניין להישאר בעילום שם, ביקש לכלול בקבוצה המיוצגת בתביעה את כל מי שביקר באחד מסניפי איקאה החל מתאריך ה-1 בספטמבר 2008, כאשר הפיצוי הנדרש ישתנה בהתאם לנזק שנגרם לכל חבר בקבוצה, שגודלה נאמד ב-2.8 מיליון בני אדם.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il