TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

ועדת הכלכלה החליטה לבטל את קנסות היציאה בענף התקשורת


כנסת
קנסות היציאה בענף התקשורת (כבלים, לוויין, אינטרנט וטלפוניה פנים ארצית) יופחתו ללקוחות קיימים ויבוטלו ללקוחות חדשים. כך קבעה היום (א') ועדת הכלכלה של הכנסת
קנסות היציאה בענף התקשורת (כבלים, לוויין, אינטרנט וטלפוניה פנים ארצית) יופחתו ללקוחות קיימים ויבוטלו ללקוחות חדשים. כך קבעה היום (א') ועדת הכלכלה של הכנסת.

לפי ההצעה שאושרה, לקוחות קיימים ישלמו עבור התנתקות מהחברות לפני תום תקופת ההתחייבות 8% מהחשבון החודשי הממוצע כפול מספר החודשים שנותרו להתחייבות, זאת בדומה לתיקון שאישרה הוועדה בענף הסלולר. כמו כן, לקוחות חדשים שיתקשרו עם החברות לאחר כניסת החוק לתוקף - לא ישלמו קנסות יציאה כלל.

בפתח הישיבה בירך יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ כרמל שאמה-הכהן, את שר התקשורת, משה כחלון, ואמר: "הצעת החוק מעבירה מסר לגורמים העסקיים שיש גבול למה שהם מעמיסים על הציבור". השר כחלון אמר כי החברות היו צריכות לתקן את המעוות בעצמן ולא לחכות לחקיקה: "כולם מסכימים שהצרכנים צריכים לקבל את החופש לבחור".

ח"כ אופיר אקוניס, שהגיש הצעת חוק יחד עם ח"כ יוליה שמאלוב-ברקוביץ' לביטול את קנסות היציאה מחברות הכבלים והלוויין (הצעה ששולבה בהצעה של משרד התקשורת), אמר כי הכנסת לא היתה מחוקקת אם לא זוהה כשל שוק. לדבריו, "קנסות היציאה שבמכבסת מילים נקראות 'שווי הטבה', הם חסם תחרות מספר אחד. יש לתת לצרכנים את החופש לבחור".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il