TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הפרקליטות תגיש השבוע כתב אישום נגד אנשי העסקים אריק קליין ועמוס בוחניק


פרקליטות
השניים נעצרו בתחילת החודש שעבר כאשר במפלג ההונאה של מחוז תל אביב הצטברו 7 תלונות שונות נגד השניים המתמקדות בשנים 2010-2011 ובחברה שהקימו השניים "סייפ סקיי" הממוקמת ברמת גן ומתעסקת במיזמים טכנולוגיים לכאורה
חוקרי מפלג ההונאה של מחוז תל אביב הודיעו היום (א') לבית משפט השלום בתל אביב כי פרקליטות מחוז תל אביב תגיש כתב אישום נגד אנשי העסקים אריק קליין ועמוס בוחניק ביום חמישי הקרוב.

השניים נעצרו בתחילת החודש שעבר כאשר במפלג ההונאה של מחוז תל אביב הצטברו 7 תלונות שונות נגד השניים המתמקדות בשנים 2010-2011 ובחברה שהקימו השניים "סייפ סקיי" הממוקמת ברמת גן ומתעסקת במיזמים טכנולוגיים לכאורה.

הפרשה החלה במהלך שנת 2010 כאשר הגיעה תלונה על המחאה בסכום של 1.1 מיליון שקל שנתנה החברה ללא כיסוי. בהמשך, התלוננה חברת הנסיעות דיזנהויז כי קליין ובוחניק לא שילמו לה בעבור נסיעות שונות ברחבי העולם סכום של 132 אלף דולר.

בתחילת השנה התלונן משקיע בלגי כי השניים הונו אותו. מתלונתו עולה כי השניים הציעו לו מיזם שלוכד פדופילים. השניים הציגו את המיזם שכבר נמכר, לטענתם, לשירות החשאי ולמשטרה והסבירו לו כי מדובר בחומר שמסוגל לחשוף את ה-ד.אן.איי של הפדופיל. המשקיע, שככל הנראה חשב למכור את המיזם למשטרה הבלגית, השקיע בו חצי מיליון שקל אולם לא קיבל מאומה.

בהמשך התלונן איש עסקים ישראלי המתגורר בארצות הברית שנכנס לפרויקט שהציגו לו קליין ובוחניק. אולם כשהשיק שנתן להם נפרע, הבין כי הפרויקטים אינם אמיתיים וביקש את כספו בחזרה. השניים על פי החשד, ביצעו העברות בנקאיות מזויפות. במקרה אחר הציגו השניים מסמך מזויף, לפיו חשבון הבנק שלהם נמצא ביתרה של 1.5 מיליארד שקל.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il