TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

משרד הרווחה: "היעדר פתרונות ממשלתיים למצוקת הדיור מוביל אזרחים לפתחן של לשכות הרווחה ללא מענה"


חכ משה גפני
מנכ"ל משרד הרווחה, נחום איצקוביץ, אמר את הדברים בדיון שנערך בוועדת הכספים על תקציב המשרד
ועדת הכספים דנה בתקציב משרד הרווחה והשירותים החברתיים לשנים 2011 ו2012. בראשית הדיון ביקש יו"ר הוועדה ח"כ הרב משה גפני לשבח את השר והתנהלות משרדו, "המשרד שלכם מתפקד ועושה את מלאכתו נאמנה, השר לא פוחד להביע את עמדותיו החברתיות וגם תפקוד המשרד הוא נכון, אנחנו לא נתקלים כך בכל משרדי הממשלה. אין ספק שמשרד הרווחה עומד בראש הפירמידה של המשרדים המוצלחים מבחינת תפקודם".

שר הרווחה התייחס לבקשת יו"ר הוועדה ח"כ הרב גפני לנושא קצבאות הילדים ותכנון האוצר לקצץ את ההעלאה המתוכננת ואמר כי הוא מקווה שוועדת הכספים תנהל מאבק שיבטל את רוע הגזירה, "זוהי גזילת כבשת הרש, אין שערורייה גדולה מזו". השר אמר עוד כי "כולם רואים את העלייה באלימות בקרב החברה הישראלית, מה שמחייב שינוי ממשי בכל המערכות. אנחנו צריכים כיום לטפל במקרים רבים יותר מבעבר".

מנכ"ל המשרד נחום איצקוביץ הציג את עיקרי התקציב, ואמר כי לשנת 2011 תקציב המשרד יעמוד על 5.9 מיליארד ₪ לעומת 5.5 מיליארד ב2010. השר אמר כי יש תוספת של מיליארד ₪ בתקציב המשרד לשנתיים הקרובות.

מנכ"ל המשרד נחום איצקוביץ אמר בדיון כי היעדים העיקריים של המשרד לשנת 2011 היא רפורמה בשיקום אסירים, רפורמה בתחום הפיקוח, פיתוח תכניות למניעת אלימות ורפורמה במחלקות לשירותים החברתיים, פיתוח תכניות מועדוניות לזקנים ושדרוגם, חיזוק פעילות ההתנדבות במדינה, פיתוח שירותים לאנשים עם אוטיזם, הסעות למרכזי שיקום, הסעות לפריפריה, ועוד..

בדיון אמר מנכ"ל המשרד נחום איצקוביץ כי "היעדר פתרונות ממשלתיים לדיור מוביל אזרחים לפתחן של מחלקות הרווחה". בנושא זה אמר גם השר כי ראוי היה שהמשרד יקבל תוספת תקציבית לנושא זה.

עוד נאמר בדיון כי "קיים פער ומחסור מתמשך במשאבים, הבא לביטוי באי קבלת שירות מספק. בשל כך ברשויות במשבר כארבע מאות אלף אזרחים אינם מקבלים שירותים ראויים במדינה ובפריפריה ובמגזר הכפרי כחצי מיליון אזרחים אינם מקבלים שירות ברמה הנהוגה במרכז בשל קשיים בניוד והסעות".

לסיכום הדיון ביקש יו"ר הוועדה ח"כ הרב משה גפני משר הרווחה רשימה של נושאים נצרכים וריאליים מבחינה תקציבית, "ננסה ואולי גם נצליח לשנות את התקציב שלכם כדי שתוכלו לסייע לאותם אוכלוסיות שכיום אינכם יכולים לסייע בשל המצוקות הכספיות".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il