TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

רשם העמותות מבקש לפרק את איגוד הג'ודו


זאת בעקבות תלונות רבות באשר להתנהלות האיגוד, אשר התייחסו בין היתר להתנכלות לספורטאים, ניגודי עניינים בניהול האיגוד, פעילות בניגוד לתקנון האיגוד, אכיפה סלקטיבית של הדין המשמעתי ועוד
היום הוגשה לבית המשפט המחוזי בתל אביב בקשה מטעם רשם העמותות לפרק את איגוד הג'ודו ולמינוי מפרק זמני לצורך הפעלת האיגוד, וזאת בשל ליקויים חמורים בפעילות העמותה.

איגוד הג'ודו הוא העמותה האחראית על ריכוז ענף הג'ודו בישראל לרבות ניהול וקיום תחרויות לאומיות ובינלאומיות וקשרים עם גופים בינלאומיים.

האיגוד נתמך ברובו מכספי ציבור אותם הוא מקבל ממשרד המדע התרבות והספורט ומהמועצה להסדר הימורים בספורט.

בשנים האחרונות התקבלו אצל רשם העמותות תלונות רבות באשר להתנהלות האיגוד, התלונות התייחסו בין היתר להתנכלות לספורטאים, ניגודי עניינים בניהול האיגוד, פעילות בניגוד לתקנון האיגוד, אכיפה סלקטיבית של הדין המשמעתי וכו'.

בעקבות בדיקות מטעם החשב הכללי במשרד האוצר ורשם העמותות, הוחלט על חיוב האיגוד בחתימה על תוכנית הבראה כתנאי למתן אישור ניהול תקין. העמותה חתמה על תוכנית הבראה, אשר הוכנה על ידי רשם העמותות בשיתוף עם מינהל הספורט, בדצמבר 2007, אולם עקב העדר שיתוף פעולה הופסקה התוכנית והרשם שלל אישור ניהול תקין.

בעקבות כך הגישה העמותה עתירה לבית המשפט המחוזי בירושלים, בדרישה לקבלת אישור ניהול תקין. העתירה נדחתה ובפסק דין שניתן במרץ 2009, נקבע כי אכן היו כשלים חמורים בהתנהלות האיגוד, ולפיכך האיגוד לא יוכל לקבל אישור ניהול תקין אם לא יחתום על תוכנית חדשה.

במאי 2009 חתם האיגוד על תוכנית הבראה נוספת בליווי של עו"ד נמרוד טפר כמנהל מלווה מטעם רשם העמותות. במהלך התוכנית העמותה שיתפה פעולה באופן חלקי בלבד, וביצעה הפרות רבות של התוכנית.

ב- 30.8.10 הודיע המנהל המלווה כי לא ניתן להמשיך בתוכנית. עקב כך ביטל הרשם את האישור שניתן לעמותה. לאחר ביטול האישור החליטה העמותה על דעת עצמה לפגוע באופן חד צדדי בהמשך הפעילות ובתוך כך פיטרה מאמנים ועובדים ועוד.

לפני כשבוע נערך שימוע לעמותה אצל רשם העמותות, עו"ד אלון בכר, בעקבותיו הוחלט, בתיאום עם מינהל הספורט, על הגשת בקשה לפירוק אשר כאמור הוגשה היום.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

1/11/10
1. אדי קואז יראה לכולכם - שירי אליעס
אדי הוא המלך. אדי ינהל את הג'ודו עוד 20 שנה מניקים
[סגור תגובה]
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il