TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

נתניהו מינה את אהוד פראוור כמ"מ לנציב שירות המדינה


נתניהו
פראוור ימלא את מקום הנציב לתקופה של עד שלושה חודשים; בשבועות הקרובים יכריע ראש הממשלה בדבר זהות נציב שירות המדינה הבא
ראש הממשלה, בנימין נתניהו, מינה את אהוד פראוור כממלא מקום לנציב שירות המדינה, עד למינויו של נציב שירות המדינה הבא. פראוור ימלא את מקום הנציב לתקופה של עד שלושה חודשים.

פראוור הינו עובד מדינה בכיר משנת 2004 ומכהן כראש האגף לתכנון מדיניות (ממשל וחברה) במשרד ראש הממשלה. למר פראוור היכרות מעמיקה עם המגזר הציבורי ועם עבודת הממשלה והוא בעל ידע מקצועי רב וניסיון בשאלות של מנהל ציבורי.

לאחרונה עסק מר פראוור באופן אינטנסיבי בסיוע לגיבוש הצעת הרפורמה לשיפור מנגנוני הניהול של המשאב האנושי בשירות המדינה. יצוין כי מר פראוור אינו מתמודד על תפקיד הנציב הבא.

הליך מינוי נציב שירות המדינה הבא נמצא בשלבים מתקדמים. על פי הנחיית ראש הממשלה, קיים בחודשים האחרונים צוות בראשות מנכ"ל משרד ראש הממשלה, הליך סדור של בחינת מועמדים לתפקיד. הצוות סיים את עבודתו, ובשבועות הקרובים יכריע ראש הממשלה בדבר זהות נציב שירות המדינה הבא. המינוי יאושר על ידי הממשלה כמקובל.

פראוור יכנס לתפקידו כממלא מקום, ביום א' הקרוב (31 אוקטובר), עם סיום כהונתו של הנציב היוצא, מר שמואל הולנדר.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il