TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

בעל עסק מפתח תקווה החשוד כי הוציא וקיזז חשבוניות פיקטיביות בהיקף של 3 מיליון ₪ נעצר ושוחרר בתנאים מגבילים


משפט
החשוד הכניס את החשבוניות הפיקטיביות לספרי הנהלת החשבונות של העסק שבבעלותו על מנת להפחית את תשלומיו למע"מ ולהתחמק מתשלום מס אמת
בית משפט השלום בתל אביב, כבוד השופט אילן דפדי, הורה אתמול על שחרורו בערובה של אלכסנדר פופוב מפתח תקווה, הבעלים של העסק "קינג שיווק", החשוד בקיזוז חשבוניות מס פיקטיביות בהיקף של 3 מיליון ₪.

כמצוין בבקשת המעצר, כפי שהוגשה ע"י מחלקת חקירות מכס ומע"מ ת"א, ברשות המסים בישראל, צוות חקירה משותף למחלקה, למס הכנסה ולביטוח לאומי, מנהל חקירה בחשד להעסקת עובדי ניקיון "בשחור", בהיקף הנאמד בלמעלה ממאה מיליון ₪. בכך שהשתמשו בעוסקים ובחברות להוצאת חשבוניות מס פיקטיביות ככיסוי להעסקת עובדים ב"שחור".

עפ"י החשד, במהלך שנת 2008 הוציא החשוד חשבוניות מס ע"ש העסק שבבעלותו ומנגד קיזז חשבוניות מס פיקטיביות בהיקפים של מיליוני ₪. (חשבוניות ע"ש החברות ס.פ.ס לוגיסטיקס בע"מ, שאק מור בע"מ, ש.צור בע"מ, ספיריט אנד וינארי בע"מ, אנדרי גרינברג ועוד). עוד עפ"י בקשת המעצר, החשוד הכניס את החשבוניות הפיקטיביות לספרי הנהלת החשבונות של העסק שבבעלותו, על מנת להפחית את תשלומיו למע"מ ולהתחמק מתשלום מס אמת.

סך החשבוניות הפיקטיביות שהוציא החשוד וקיזז – למעלה מ- 3,000,000 ₪, שהמע"מ בגינן כ- 417,000 ₪, שנגרעו מקופת המדינה.

עוד עלה מהחקירה כי החברות הרשומות בחשבוניות הפיקטיביות לא סיפקו חומרים ולא ביצעו את העבודות, יתרה מזאת, חלקן אינן פעילות בארץ מזה שנים.

כאמור, בימ"ש השלום הורה על שחרור החשוד בתנאים מגבילים.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il