TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

סלקום חויבה לפצות לקוחה ב 1,000 שקלים בגין עוגמת הנפש שנגרמה לה עקב מכירת מכשיר טלפון משומש


סלולר
התובעת רכשה מסלקום שלושה מכשירי טלפון בשלושה מועדים שונים. לאחר מספר חודשי שימוש גילתה כי שלושתם היו משומשים ואחד מהם אף היה רשום על שם אדם אחר
סלקום חויבה לפצות לקוחה ב 1,000 שקלים בגין עוגמת הנפש שנגרמה לה עקב מכירת מכשיר טלפון משומש.

התובעת רכשה מסלקום שלושה מכשירי טלפון בשלושה מועדים שונים. לאחר מספר חודשי שימוש, גילתה כי שלושתם היו משומשים ואחד מהם אף היה רשום על שם אדם אחר, כשהאחריות עבורו היתה לשמונה חודשים בלבד (במקום שנה). לטענתה, במרכז שירות הלקוחות של סלקום, נמסר לה כי תלונתה בטיפול, כי העובד שמכר לה את המכשירים המשומשים פוטר, וכי היא תפוצה ב"שדרוג" המכשירים שרכשה, בתוספת תשלום.


התובעת דרשה פיצוי של 5,000 שקלים עבור עוגמת הנפש שנגרמה לה, עבור הנסיעות הרבות שנאלצה לבצע ועבור השיחות הרבות שנותקו לה במהלך השימוש במכשירי הטלפון.

לטענת סלקום, תלונתה של התובעת כי המכשירים שנמכרו לה משומשים הוגשה כשנה לאחר רכישתם, ולפיכך, חזקה כי קיבלה לידיה מכשירים חדשים באריזתם המקורית. עוד טענה סלקום, כי התובעת מבצעת שימוש קבוע ולא מועט במכשירי הטלפון שרכשה, מה שאינו עולה בקנה אחד עם טענתה כי המכשירים פגומים.

במהלך הדיון, הציגה סלקום את מסמכי הרכישה של שניים מתוך שלושת המכשירים, אך לא הציגה את המסמכים הנוגעים לאותו מכשיר הרשום על שם אדם אחר.

לא הוצגו מסמכי רכישה

השופטת אנה שניידר מבית משפט לתביעות קטנות בירושלים קבלה את התביעה בנוגע למכשיר טלפון אחד בלבד, וקבעה, כי כיוון שסלקום לא הציגה את המסמכים הנוגעים למכשיר זה, הרי שלא ניתן לסתור ולהפריך את טענות התובעת כי קיבלה מכשיר משומש.

נקבע, כי סלקום תפצה את התובעת ב 1,000 שקלים עבור עוגמת הנפש, הטרחה וההוצאות שנגרמו לה עקב שיבושים במכשיר המשומש.


הואיל ורוב רובה של התביעה נדחה, לא חויבה סלקום לשלם לתובעת הוצאות משפט.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

26/3/09
1. חוצפה . - ימיני
מכרו מכשיר משומש במחיר חדש - הונאה !
מה השופטת הייתה טוענת לו מכרו לה רכב יד 2 במקום רכב חדש ?
קנס מגוחך לנוכלים , ומזמין המשך רמאות .

כל הנ"ל בתנאי שהעובדות נכונות , וקרוב לודאי שכן.
[סגור תגובה]
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il