TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

התייחסות למצב השווקים ודוחות הרבעון הראשון - אייל שני, סמנכ"ל השקעות באפסילון


אפסילון
הדוחות הכספיים של החברות בשוק המקומי מצביעים על תמונה כללית חיובית ועשויים לתמוך בהמשך צמיחת המשק
להלן התייחסותו של אייל שני, סמנכ"ל השקעות באפסילון:

הדוחות הכספיים של החברות בשוק המקומי מצביעים על תמונה כללית חיובית ועשויים לתמוך בהמשך צמיחת המשק. הסקטור הבנקאי המשיך לשדר עוצמה עם תוצאות כספיות טובות של כל הבנקים לרבעון הראשון. בדומה, החברות בענף הנדל"ן המניב המשיכו להראות שיפור ב-NOI וב-FFO והחברות בסקטור האשראי החוץ בנקאי, שאנו ממליצים להיחשף אליו, הציגו גם הן צמיחה חזקה ודוחות מצוינים. אנו צופים כי המגמה החיובית בענף האשראי החוץ בנקאי עשויה להימשך גם בעתיד, במקביל לגידול בתוצר הישראלי.

במבט כללי, המגמות ברבעון הראשון כפי שמשתקפות מהדוחות ביתר הסקטורים נשארו בהתאם למה שראינו בסוף 2018 – חברות התעשייה מעט נחלשות על אף שהציגו דוחות טובים, חברות התקשורת מציגות חולשה מתמשכת וכך גם חברות האופנה שמאבדות גובה ועלולות לספוג עוד מכה כואבת עם תחילת פעילות אמזון בישראל.

בראייה גלובלית, כפי שאנו מבינים את הרטוריקה של מלחמת הסחר, ההתכתשות בין המעצמות לא עתידה להסתיים בקרוב ואנו צפויים לעמוד בפני שוק תנודתי במיוחד, כך שייתכן מאוד כי נראה את האפיק המנייתי זולג מטה. לגבי אפיק האג"ח, נראה כי תם מחזור העלאת הריבית בעולם אם כי מלחמת הסחר עשויה לשנות את התמונה כולה גם בעניין זה. לכך יש להוסיף את העובדה כי התפטרותה של תרזה מיי לא עושה טוב לבריטניה ולאירופה בכלל, בייחוד כאשר החלפתה נעשית ע"י גורמים יותר ניציים שמעלים לכותרות שוב את הסיכון של ברקזיט ללא הסכם.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il