TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

ראש המועצה האזורית בני שמעון, ניר זמיר


ראש המועצה האזורית בני שמעון, ניר זמיר
"דורש מהממשלה ליזום תכנית מיגון דרומית לעוטף של העוטף"

רגע אחרי שהוכרזה הפסקת האש והמדינה חוזרת אט אט לשגרה, תושבי הדרום עדיין מתאוששים מהסבב הקשה שעברו. ראש המועצה האזורית בני שמעון, ניר זמיר יוצא בדרישה מהממשלה לקיים תכנית מיגון רחבה לכל אזור הדרום שבטווח 40 הקילומטרים.


"היישובים שלנו נמצאים בטווח הלחימה המיידי, לא מדובר פה כבר רק על עוטף עזה – יש צורך במיגון הבתים בכל טווח ארבעים הקילומטרים. בעוד שביישובי העוטף מאורגנים עם מקלטים וממ"דים – אצלנו לא נעשה עבודה ממשלתית בעניין" אומר זמיר, "בקיבוצים וביישובים יש אוכלוסייה מזדקנת בעלת קושי הגעה למקלטים, התושבים שלנו לא יכולים להיות הפקר – על המדינה למגן את בתיהם".

"תושבי הדרום עברו מערכה מאוד קשה והם עוברים את זה אחת לכמה חודשים. הסנריו הזה לא יכול עוד להימשך, יש צורך בפיתרון אסטרטגי ארוך טווח" מסביר ניר זמיר, "בכל סבב לחימה שכזה הדרום סובל ואיתו גם בעלי העסקים. המדינה חייבת לפצות את התושבים ולסייע להם מבחינה כלכלית, יש הכרח בהעברת תקציבים לרשויות בדרום לשיקום ופיתוח"



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il