TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

משביר 365 חוזרת להרוויח


המשביר לצרכן
ההכנסות עלו בכ- 14% לכ- 292 מיליון שקל

ההכנסות עלו בכ- 14% לכ- 292 מיליון שקל והרווח התפעולי זינק לכ- 10.7 מיליון שקל
הרווח המיוחס לבעלי המניות ברבעון הרביעי הסתכם בכ- 2.5 מיליון שקל


רשת בתי הכלבו, פעילות הליבה של החברה, רשמה בשנת 2018 גידול של כ- 2.4% במכירות חנויות זהות ועלייה ברווח לכ- 157 אלף שקל, לעומת הפסד של כ- 6.4 מיליון שקל.


החברה חצתה לראשונה רף הכנסות שנתי של כ- 1 מיליארד שקל וצמצמה את ההפסד לכ- 9.9 מיליון שקל בשנת 2018.


במהלך השנה צמצמה החברה את היקף האג"ח בלמעלה מ- 50% ואין לה אשראי בנקאי.
רמי שביט, מנכ"ל החברה "שנת 2018 הינה שנת מפנה למשביר 365 ואני מעריך שתוצאות הרבעון הרביעי הינם ניצנים ראשונים למהלכים והאסטרטגיה של החברה לשנים הבאות. אנו ממוקדים בפעילות הליבה של החברה ופועלים במספר מישורים להגדלת המכירות והשיפור הרווחיות ברשת בתי הכלבו.


התחלנו לייבא מותגים בלעדיים שהחלו כבר הרבעון האחרון להשפיע על היקף המכירות והרווחיות הגולמית. לאחר סקירה רחבה שעשינו בחנויות החברה, מיקדנו את מחלקות האופנה והשארנו רק את המחלקות שיש לנו יתרון יחסי בהן. השנה אנחנו צפויים לפתוח אתר סחר שימכור מוצרים של 300 הספקים של הרשת וייתן מענה נוסף ללקוחותינו. בנוסף, החברה בתהליך של התייעלות בהוצאותיה התפעוליות שמשפיעות על אחוזי הרווחיות.


הגדלנו את מועדון הלקוחות והיום הוא מונה כ- 700 בתי אב ומניב הכנסות של כ- 25 מיליון שקל בשנה ובכוונתו להמשיך לפעול להגדלת מחזיקי כרטיס האשראי של החברה ומועדון הלקוחות FAMILY365 . גם שוק ההון הגיב לשינויים בחברה , כמו גם לרכישה וצמצום היקף אג"ח החברה בלמעלה מ- 50% ומניית החברה עלתה בחצי השנה האחרונה בכ– 14% ותשואות האג"ח רשמו שיפור בתשואות.


חשוב לציין, כי אני מאמין במשביר ובתחילת החודש רכשתי את מניות השותף שלי וכיום אני מחזיק 60.16% ממניות החברה.


המשביר 365, רשת כלבו היחידה בישראל המונה 38 סניפים בפריסה ארצית, פרסמה את תוצאותיה הכספיות לסיכום שנת 2018 והרבעון הרביעי של השנה עם שיפור במרבית סעיפי הדוח.


הכנסות החברה ברבעון הרביעי של שנת 2018 עלו בכ- 14% לכ- 291.7 מיליון שקל, בהשוואה לכ- 256.7 מילון שקל ברבעון המקביל בשנת 2017. הגידול נובע מהמשך הצמיחה וההתרחבות של מועדון הלקוחות של החברה.


הרווח התפעולי זינק ברבעון הרביעי והסתכם בכ- 10.7 מיליון שקל, בהשוואה להפסד של כ- 4.9 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנת 2017. החברה רשמה בשנת 2018 רווחיות תפעולית של כ- 4%, לעומת הפסד בשנת 2017. הרווח הושפע מעלייה בשכר המינימום לעובדי החברה ומהליכי התייעלות של החברה בהוצאות התפעוליות ובמטה החברה.


הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות ברבעון הרביעי הסתכם בכ- 2.5 מיליון שקל, לעומת רווח של כ- 23.2 מיליון ברבעון המקביל שנבע מהכנסה חד פעמית בהיקף של כ- 30 מיליון שקל ממכירת ניו פארם.
הכנסות החברה בשנת 2018 חצו לראשונה את רף ה-1 מיליארד שקל ועלו בכ- 3% לכ – 1.015 מיליארד שקל, בהשוואה לכ- 982.6 מיליון שקל בשנת 2017.


הרווח התפעולי עלה לכ- 6.7 מיליון שקל, בהשוואה להפסד של כ- 21.8 מיליון שקל בשנת 2017. הגידול נבע כאמור, בהתייעלות שעשתה החברה בהוצאות התפעוליות ובשכר מטה החברה.


החברה רשמה בשנת 2018 הפסד המיוחס לבעלי המניות של כ- 9.9 מיליון שקל, בהשוואה להפסד של כ- 10.6 מיליון שקל בשנת 2017. ראוי לציין כי, המשביר פרסמה את דוחות רשת הכלבו בנפרד, מהם עולה, כי בתי הכלבו רשמו בשנת 2018 רווח של כ- 157 אלף שקל, לעומת הפסד של כ- 6.4 מיליון שקל.


הונה העצמי של המשביר 365 הסתכם ב- 31 לדצמבר 2018 בכ-107 מיליון שקל והוא מהווה כ-19% מסך מאזן החברה. תזרים המזומנים מפעילות שוטפת עלה בשנת 2018 לכ- 20 מיליון שקל, לעומת תזרים שלילי בשנת 2017 של כ- 9.6 מיליון שקל. רכושה הקבוע של החברה הסתכם בסוף שנת 2018 בכ- 165.9 מיליון שקל ובקופתה מזומנים ני"ע ופקדונות מוגבלים בהיקף של כ- 73.2 מיליון שקל.


המשביר 365 החדשה , בבעלות רמי שביט (60.16%) נוסדה בשנת 2003 ומונה 38 סניפים בפריסה ארצית בשטח כולל של כ- 100,000 מ"ר. החברה הינה הבעלים והמפעילה של מועדון הלקוחות "קלאב 365" ומאגר המידע שלו, המונה כ- 700,000 בתי אב בעלי כרטיס מועדון פעילים המשלמים דמי חבר שנתיים.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il