TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

ועידת השלטון המקומי לחדשנות MUNI-EXPO 2019 – כנס CTED, ועדת הטרור של מועצת הביטחון של האו"ם


מר ויטלי קליצ'קו , ראש עיריית קייב
"אנחנו מאמינים שיש מוטיבציות של מדינות וארגונים זרים להתערב ולהשפיע על הבחירות בישראל"

"הסוכנויות הישראליות עובדות יחד על מנת לנתח את הסיכונים ולהבין מניסיון של מדינות אחרות מה הן חוו בעיצומם של תהליכים דמוקרטיים, זאת כדי להבטיח את ההליך הדמוקרטי שלנו בישראל"


כך אמר מר פול מוסקוביץ, סגן נשיא ומנהל כללי של פעולות סייבר, בדירקטוריון הסייבר הלאומי הישראלי, בכנס CTED של ועדת הטרור של מועצת הבטחון של האו"ם, במסגרת ועידת השלטון המקומי לחדשנות MUNI-EXPO 2019, בפאנל שעסק במינוף המידע הקיים במרחב הציבורי להגברת הביטחון בערים והגבול בין ביטחון ובין חדירה לפרטיות. המשתתפים בפאנל דנו בשאלת הפרטיות בעידן הדיגיטלי במרחבים העירוניים, בתקופת הבחירות ובחיינו הפרטיים.


מר ויטלי קליצ'קו , ראש עיריית קייב, יושב ראש איגוד הערים האוקראיניות: "הביטחון העירוני חשוב מאוד באוקראינה, אנחנו משקיעים הרבה באבטחת סייבר ולומדים מערים אחרות בהן גם תל אביב. רישתנו את העיר במצלמות במקומות ציבוריים, כשבהתחלה כולם היו סקפטיים כי זה לא זול, אבל לפני שנתיים אישה חטפה תינוק מהגן, ובעזרת המצלמות איתרנו את התינוק תוך כמה שעות. מאותו רגע אף אחד לא ביקר יותר את ההוצאה הכספית הזו, הכי ברור לראות את זה במספרים כשרמת הפשיעה ירדה ב-56%".


ד"ר תהילה שוורץ אלטשולר, שותפה בכירה במכון הישראלי לדמוקרטיה: "מצד אחד אנחנו רוצים להגביר את הביטחון ולכן צריכים להגביר את האבטחה והמעקב, מצד שני רוצים לשמור על הפרטיות, לכן הדבר החשוב ביותר זה מסגרת חוקית טובה. ישראל היא סטארטאפ ניישן, מדינה מאוד מתקדמת אבל בלי חוקים טובים הנוגעים לפרטיות, ולכן אנחנו בבעיה. אנחנו צריכים גם חינוך ושקיפות - לתת תמיכה לאזרחים עם המידע שאנחנו אוספים אבל גם להסביר להם מה נעשה עם המידע שנאסף עליהם. השאלה היא איך אנחנו רואים את הפרטיות לא כמכשול אלא כזכות בסיסית, אנחנו צריכים לתכנן ערים חכמות עם הפרטיות לנגד עיננו ולא לראות בה כמכשול.

לסיכום הוסיף מוסקוביץ: "סייבר זה מימד שנוצר על ידי בני אדם, ולא על ידי הטבע. הפעולות בעולם הזה מונחות על ידי טכנולוגיה מחשבים וכדומה, ולכן ככל שאתה מתקדם יותר ונשען יותר על טכנולוגיה ככה אתה ערום יותר, חשוף להתקפות סייבר, וצריך להשקיע יותר בשמירה על הנכסים והמידע שלך".


ועידת השלטון המקומי לחדשנות MUNI-EXPO 2019 המתקיימת זו השנה השלישית באקספו תל אביב (גני התערוכה), עומדת השנה בסימן ניהול ערים חכם וחדשנות אורבנית. מדובר באירוע שיא השלטון המקומי , שמאחד את כל צמרת מדינת ישראל והצמרת המוניציפאלית תחת קורת גג אחת.


במסגרת הועידה, מתקיימים שורה של כנסים מקצועיים בהשתתפות דוברים בכירים ומובילי דעה, ביניהם שר האוצר, משה כחלון, שר הפנים, אריה דרעי, שר האנרגיה, יובל שטייניץ ועוד. הכנסים המקצועיים עוסקים בנושאים מגוונים, ובהם ערים דיגיטליות, מיזמי אנרגיה, מהפכת המגדלים בישראל , התחזקות ייצוג הנשים העומדות בראש רשויות מקומיות, עידוד הספורט בישראל, תחבורת המחר, תרבות ישראלית, פינוי אוכלוסייה בחירום ועוד. במקביל לכנסים המקצועיים, מתקיים יריד חדשנות אורבנית הגדול במזרח התיכון הכולל כ-170 מציגים בכל תחומי ניהול הערים: תשתיות, תברואה, אנרגיה ירוקה, חינוך, ספורט, תרבות, רישוי עסקים, תכנון ערים, פתרונות IT, חממות טכנולוגיות, חברות סטארט-אפ ועוד. השנה, לצד הועידה המסורתית יערך גם כנס בינלאומי בשיתוף CTED – ועידת הטרור של מועצת הביטחון של האו"ם. הכנס הבינ"ל, יתמקד בנושאי ביטחון עירוני והתמודדות עם מתקפות טרור. זו הפעם הראשונה שוועדה זו תקיים כנס רשמי מטעמה בישראל. בין המשתתפים ראשי רשויות בולטות מן הארץ והעולם.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il