TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

טוגדר פארמה


ניסים ברכה-מנכל טוגדר קרדיט צלם-מתן נעים
הקמת חברה בפורטוגל אשר תפעל לקבלת רישיונות לגידול, ריבוי, ייצור וייצוא קנאביס רפואי
טוגדר פארמה מתכבדת להודיע כי היא הקימה חברה בפורטוגל אשר תפעל לקבלת רישיונות לגידול, ריבוי, ייצור וייצוא של קנאביס רפואי ומוצרים נלווים של קנאביס רפואי.

ניסים ברכה, מנכ"ל טוגדר: "ההסכם בפורטוגל מבסס עבורנו פעילות במדינה שלישית ברחבי העולם מתוך אסטרטגית לפעול בשווקי יעד אטרקטיבים. פורטוגל, החברה באיחוד האירופאי, תאפשר לנו גישה לכל השוק האירופאי, הצפוי להיות אחד השווקים הגדולים בעולם בתחום הקנאביס הרפואי. המיקום שבחרנו הוא מצוין, בעל תנאי אקלים מיטביים ונגישות, בסמוך למרכז פעילות בתחום הקנאביס וכן במחוז עם אפשרות למתן מענקים להקמת הפעילות. הפעילות בפורטוגל תהיה במקביל לפעילות שלנו בישראל ולפעילות באוגנדה".

כפי שמסר השותף לחברה, השותף שכר אנשי מקצוע מובילים בתחום רישוי קנאביס רפואי בפורטוגל וסיכם עם המחוז קאנטניידה בפורטוגל באזור התעשייה הביוטכנולוגי Biocant, על רכישת קרקע בגודל של כ- 20 דונם במיקום סמוך לחברתTILRAY הקנדית. להערכת השותף, תוך 3 עד 6 חודשים מהמועד בו התקיימו כל התנאים להגשת הבקשה לקבלת הרישיונות, החברה בפורטוגל תקבל את כל הרישיונות. כמו כן, השותף מסר לחברה כי המרכז הביוטכנולוגי ישכיר לחברה משרד בתוך המרכז הביוטכנולוגי שישמש לצרכי מחקר ופיתוח ויעמיד לרשותה את כל המתקנים במתחם.

החברה מעריכה כי חוות גידול וייצוא קנאביס נוספת באירופה תחזק את הפריסה הבינלאומית של החברה ותגמיש את נגישותה לשווקים באירופה בנוסף לחוות של החברה הקיימות בישראל ואוגנדה. חרף העובדה שממשלת ישראל חתמה על היתר ייצוא לקנאביס רפואי, החברה סבורה כי הקמת חווה נוספת מחוץ לישראל תאפשר לחברה ורסטיליות באופן אספקת מוצרי קנאביס רפואי ללקוחות באירופה ובקנדה. כמו כן, החברה מעריכה כי הקמת חווה באירופה עם כל הרישיונות תקל על החברה בביצוע שיתופי פעולה פוטנציאליים עם גורמים בינלאומיים בתחום הקנאביס.

למיטב ידיעת החברה, ניתן להוציא בפורטוגל רישיונות לגידול, ריבוי, ייצור וייצוא של קנאביס רפואי, בכפוף בעמידה בדרישות ותנאים מסוימים שמציב הרגולטור בפורטוגל. כמו כן, למיטב ידיעת החברה, קיימות, נכון להיום, שתי חברות זרות אשר יש בידיהן רישיונות אלו (אחת מהן היא חברת TILRAY הקנדית).

קישור לדיווח במאיה: https://maya.tase.co.il/reports/details/1211542/2/0


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il