TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

תים תוכנה מקבוצת מלם תים תייצג את חברת Source Defense


נורית הורוביץ, מנהלת חטיבת התוכנה במלם תים
המספקת הגנה על אתרי אינטרנט מפני פריצות בקוד צד שלישי

תים תוכנה - חטיבת התוכנה בקבוצת מלם תים, מרחיבה את סל הפתרונות בתחום אבטחת המידע, ובמסגרת זו, תפיץ ותיישם בישראל את פתרון חברת Source Defense הישראלית, המתמחה בפיתוח טכנולוגיה למניעת פריצות בקוד צד שלישי לאתרי אינטרנט.


Source Defense נוסדה בשנת 2016 והשלימה לאחרונה סבב גיוס של 10 מיליון דולר. היא פועלת באירופה ומרחיבה את פעילות הפיתוח שלה בישראל ובארצות הברית. בין לקוחותיה חברות הנכללות ברשימת ה- פורצ'ן 500.


הפלטפורמה שפיתחה סורס דיפנס היא המוצר היחיד כיום, שמסוגל לבלום בזמן אמת את הגל הנוכחי של מתקפות על אתרים המבוססות על קוד ג'אווה סקריפט צד שלישי וגורמות לנזקים רבים בהם: גניבת נתוני כרטיסי אשראי וגניבת מידע פרטי של גולשים.


רוב האתרים בעולם משתמשים בקוד צד ג׳ שמעשיר את חווית המשתמש באתר ומאפשר להכניס יכולות מגוונות כגון: אנליטיקה, פרסומות, שיפור חווית הגולש ועוד. הבעיה היא שלאתר אין שום גישה לקוד שמתבצע על הדפדפן של הגולש ואין היום דרך להגביל אותו. לכן בשנים האחרונות רואים יותר ויותר מתקפות על ספקי קוד צד ג’ ומתוכם, אל האתרים בהם הם מוטמעים.


המערכת של Source Defense, הפועלת כשירות בענן או ב-Web, במודל Saas, מאפשרת לבעלי אתרים לזהות, לעקוב ולהגביל בזמן אמת קוד צד שלישי המותקן באתר או רץ בתוכו. כך הם יכולים להגן על עצמם ועל הגולשים שלהם מפני פריצות, שגיאות והאטות שעשויות להיגרם כתוצאה משימוש באותם קודים, לשפר את רמת האבטחה באתר ולמנוע גישה של חברות והאקרים למידע על הגולש, לגנוב מידע מהאתר, לשנות את חוויית המשתמש ועוד.


נורית הורוביץ, מנהלת חטיבת התוכנה במלם תים אומרת: "אתרי אינטרנט הם קו החזית של הכלכלה העולמית. זו הסיבה שהם הופכים למטרה העיקרית למתקפות מצד גורמים זדוניים, כשמסתבר ש- 85% מתוך הפריצות לאתרים בשנים האחרונות התבצעו מתוך קוד צד שלישי.


בניגוד לפתרונות אחרים המאתרים פריצות לאחר שהן קרו, הפתרון של סורס דיפנס הינו פרואקטיבי, הפועל בזמן אמת באופן רציף, מפקח על גישתם של ספקי השירות לאתר ואוכף מדיניות אבטחה שמונעת את הפעילות הזדונית עוד לפני שהחלה".


מוסיפה הורוביץ: "הפתרון מתחבר להיצע הפתרונות של מלם תים בעולמות אבטחת המידע והדיגיטל, מספק להם רובד נוסף וממנף את יכולות הקבוצה ואת הנוכחות שלנו ביחידות הדיגיטל בתוך הארגונים השונים, באופן המאפשר להן להטמיע פתרונות מתקדמים ללא חשש מאיומי אבטחת מידע".


אביטל גרושקובסקי, סמנכ"ל ושותף מייסד בחברת Source Defense: "על מנת להעמיק את מעורבותנו בשוק הישראלי, בחרנו בתים תוכנה כנציגתנו, לאור ניסיונה והידע הרב שלה בהחדרת פתרונות מתקדמים לשוק הישראלי בכלל ובתחום אבטחת מידע בפרט. אנו מאמינים כי היותה חלק מחברת האינטגרציה המובילה בישראל, התמחותה וניסיונה בהובלת פרויקטים משמעותיים בעולמות הסקיוריטי והדיגיטל ויכולותיה הטכניות הגבוהות, כמו גם היכרותה המעמיקה עם השוק הישראלי, כנציגה בלעדית בישראל של פתרונות מובילים בתחום, יאפשרו לנו להצליח יחד בשוק הישראלי".

אודות מלם תים
קבוצת מלם תים, היא מחברות ה-IT והאינטגרציה המובילות והמבוססות בישראל, המספקת מגוון רחב ואיכותי של פתרונות ושירותים מקצה לקצה לחברות וארגונים מכל סדר גודל – מהארגונים הגדולים ביותר ועד לסטארטאפים וחברות קטנות. בין הפתרונות המוצעים לחברות: סייבר ואבטחת מידע, שירותים ופתרונות בתחומי הדאטה סנטר והתשתיות, תקשורת נתונים, שירותים מנוהלים, מיקור חוץ, שירותי ענן ועוד. בין לקוחות החברה נמנים ארגונים רבים מכל מגזרי המשק ביניהם: ציבורי וממשלתי, בטחון, תעשייה ומחסר, פיננסי, הייטק, טלקום ועוד. http://www.malamteam.com

אודות סורס דיפנס
סורס דיפנס (Source Defense) מספקת פתרון חדשני וייחודי למניעת מתקפות מתוך שרשרת האספקה של אתרי אינטרנט שאמצעי האבטחה הקיימים אינם יכולים למנוע. המערכת של סורס דיפנס קובעת ואוכפת מדיניות גישה לספקי צד שלישי באתרים בצורה אוטומטית ובעזרת מערכת מבוססת למידה ממוחשבת השולטת בגישה ובהרשאות של כל ספק צד שלישי הפועל באתר. הפתרון מוודא שספקי קוד צד שלישי באתר יספקו את השירות אותו הם מספקים מבלי לאפשר להם גישה לאזורים רגישים שאליהם אין להם צורך לעבודתם התקינה. בכך האתר יכול ליהנות מהיתרונות הרבים שספקי השירות נותנים מבלי להעמיד בסיכון את אבטחת האתר והגולשים. www.sourcedefense.com



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il