TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

כלל ביוטכנולוגיה


ניאון הגישה תשקיף לרישום בנאסדק וגיוס של כ-100 מיליון דולר ומפרסמת עדכונים קליניים

הגשת תשקיף:

ניאון, המוחזקת על ידי כלל ביוטכנולוגיה בשיעור של כ-5%, הגישה לרשות ניירות ערך האמריקאית (SEC) טיוטא פומבית של תשקיף לרישום והנפקה לציבור של מניותיה ורישומן למסחר בבורסת ה-Nasdaq.

בהתאם לטיוטת התשקיף, Neon צפויה לגייס במסגרת ההנפקה הצפויה כ-100 מיליון דולר. החתמים של ההנפקה Mizuho, Bank of America Merrill Lynch, Morgan Stanley ו- Oppenheimer. Neon צפויה להרשם למסחר תחת הסימול NTGN.

עדכונים קליניים:

ניסוי NT-001 (שילוב NEO-PV-01 עם Opdivo, תרופת anti PD-1 של חברת BMS):
ב-7 מ-11 החולים מהם נלקחו ביופסיות לאחר השלמת הטיפול ב-NEO-PV-01, לא נצפתה ממאירות.
מ-19 החולים שהשלימו את כל סדרת החיסונים ב-NEO-PV-01, ב-10 חולים נצפתה תגובה חלקית של הסרטן (PR) וב-3 נצפתה מחלה יציבה (SD).


בכל 9 החולים שדגימות דם שלהם נותחו לצורך זה, נצפתה תגובה חיסונית ספציפית, שבממוצע כוונה כנגד כ-60% מהניאו-אנטיגנים שבחיסון.
ב-5 מ-8 חולים שנבדקו ל- spreadepitope , נצפתה הרחבת התגובה החיסונית כנגד ניאו-אנטיגנים גידוליים שלא היו חלק מהחיסון המקורי.
ב-3 מ-4 חולים שהוערכו לאחר שסיימו שנת מעקב נמצאה פעילות חיסונית כנגד חלק מחלבוני החיסון.
Neon עדכנה כי עד סיומו צפוי הניסוי לגייס 45 חולים (כמחציתם חולי מלנומה). תוצאות לאחר שנת מעקב צפויות במחצית הראשונה של 2019.
ניסוי NT-002 (שילוב NEO-PV-01 עם Keytruda, תרופת anti PD-1 של חברת Merck) - תוצאות לאחר שנת מעקב צפויות במחצית השניה של 2019.


עד סוף שנת 2018 מתוכננים שני ניסויים קליניים נוספים ב- NEO-PV-01 - ניסוי Phase 1b בחולים עם מלנומה גרורתית במסגרתו יטופלו החולים בשילוב של NEO-PV-01 עם נוגדן אנטי CD40 המפותח על ידי Apexigen או נוגדן אנטי CTLA-4, וניסוי נוסף ב- NEO-PV-01 בחולים בסרטן בשלבים מוקדמים.
במחצית הראשונה של 2019 מתוכננת הגשת בקשה באירופה לעריכת ניסוי קליני בחולים עם גידולים מוצקים בטיפול מבוסס תאי T (NEO-PTC-01) והגשת בקשה בארה"ב לעריכת ניסוי קליני בסרטן שד חיובי לקולטנים לאסטרוגן בחיסון כנגד ניאו-אנטיגנים משותפים (NEO-SV-01).



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il