TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

עלבד: צמיחה של 6.3% בהכנסות הרבעון הראשון לכ- 376 מיליון שקל


על בד
הרווח הנקי גדל ב- 7.3% והסתכם ב- 9.5 מיליון שקל, הרווח הגולמי גדל ב- 6.7% והסתכם ב- 79 מיליון שקל

עלבד משואות יצחק (ת"א: על בד), הנחשבת לחברה הבינלאומית השלישית בגודלה בעולם ביצור מגבונים לחים שאינם ממותגים, והספקית הגדולה בארה"ב ליצור טמפונים לא ממותגים, פרסמה היום את דוחותיה לרבעון הראשון לשנת 2018.

ההכנסות ברבעון הראשון של 2018 הסתכמו בכ-376 מיליון שקל, גידול של 6.3% לעומת הכנסות של כ-354 מיליון שקל ברבעון מקביל אשתקד. בתקופת הדוח ירד השער הממוצע של הדולר מול השקל בכ- 7.2% ועלה השער הממוצע של האירו מול השקל בכ- 7.1%, בהתאמה אל מול התקופה המקבילה אשתקד. כתוצאה מהשינוי בשערי החליפין , נטו, גדלו הכנסות החברה בכ- 11 מיליון ש"ח.


בחלוקה למגזרים: ההכנסות ברבעון הראשון של 2018 בתחום המגבונים הלחים בישראל הסתכמו ב- 131 מיליון שקל בהשוואה לכ- 119 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד; באירופה הסתכמו בכ- 237 מיליון שקל בהשוואה לכ- 211 מיליון שקל; בארה"ב הסתכמו בכ- 30 מיליון שקל בדומה לתקופה המקבילה. סך ההכנסות בתחום ההיגיינה הנשית ברבעון הראשון של 2018 הסתכמו בכ- 45 מיליון שקל לעומת כ- 48 מיליון שקל אשתקד. סך ההכנסות בתחום מוצרי הספיגה ברבעון הראשון של 2018 הסתכמו בכ- 30 מיליון שקל בדומה להכנסות בתקופה המקבילה אשתקד.

הרווח גולמי ברבעון הראשון של 2018 הסתכם בכ-79 מיליון שקל (21% מהמחזור), גידול של 6.7% לעומת רווח גולמי של כ-74 מיליון שקל, (21% מהמחזור) בתקופה המקבילה אשתקד.

הרווח התפעולי ברבעון הראשון של 2018 הסתכם בכ-19.6 מיליון שקל, 5% מהמחזור לעומת כ-20.5 מיליון שקל, המהווים 6% מהמחזור, בתקופה המקבילה אשתקד.

הרווח הנקי ברבעון הראשון של 2018 הסתכם בכ- 9.5 מיליון שקל, גידול של 7.3% לעומת רווח נקי של כ-8.9 מיליון שקל ברבעון מקביל אשתקד.
ה- EBITDA ברבעון הראשון של 2018 הסתכם בכ- 37 מיליון שקל, עליה של 5.5% לעומת EBITDA של כ- 35 מיליון שקל ברבעון הראשון של 2017.

תזרים מזומנים מפעילות שוטפת ברבעון הראשון של 2018 הסתכם בכ-19.7 מיליון שקל לעומת כ-27.4 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.

אמנון ברודי, יו"ר עלבד אמר: "ברבעון הראשון של 2018, הציגה עלבד גידול במכירות, ברווח הגולמי וברווח הנקי בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד. השיפור במכירות נובע בעיקר מפעילות החברה בתחום המגבונים באירופה. יחד עם זאת, אנו ממשיכים במהלכי ההתייעלות בארץ ובעולם. תפוקת הייצור במפעל בדימונה ברבעון הראשון הסתכמה בכ- 43% מהתפוקה המלאה. במקביל, אנו ממשיכים בהעברת מפעל מוצרי הספיגה בארה"ב מקנטאקי לצפון קרולינה".

אודות על-בד:
על-בד משואות יצחק בע"מ נוסדה בשנת 1985 ועוסקת במפעליה בישראל ובחו"ל ב-3 תחומי פעילות:
1. ייצור ושיווק מגבונים לחים עשויים בד לא ארוג במגוון אריזות ולמגוון שימושים.
2. החל משנת 2010 – ייצור ושיווק מוצרי היגיינה נשית (טמפונים) מסוגים שונים.
3. החל משנת 2012 – ייצור ושיווק מוצרי ספיגה.


במפעלה במשואות יצחק, עוסקת החברה בנוסף לייצור המגבונים גם בייצור בדים לא ארוגים המשמשים חומר גלם עיקרי בייצור מגבונים לחים במפעלי התאגיד.
במפעלה בדימונה, עוסקת החברה בייצור חומר גלם שטיף ופריק המיועד לייצור מגבונים לחים לטואלט.
מוצרי החברה נמכרים בכל רשתות השיווק המרכזיות באירופה ובארה"ב –בנוסף נמכרים המוצרים ליצרנים גלובליים כן למוסדות רפואיים שונים. המוצרים מאופיינים בחדשנות טכנולוגית ובעמידה בתקינה בינלאומית מחמירה. על-בד מעסיקה כ-900 עובדים במפעליה בישראל ועוד כ-800 עובדים במפעליה בחו"ל. החברה פועלת תוך שמירה והקפדה על נושאי איכות הסביבה, האחריות החברתית ואף זכתה בדירוג הזהב של מדד מעל"ה.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il