TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

קולפלנט השלימה את שלב ההשקעה השלישי עם Alpha


קולפלנט
"גייסנו 8 מיליון דולר ב-7 חודשים"

חברת קולפלנט (נאסדק: CLGN, ת"א: CLGN), העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק מוצרים רפואיים מבוססי קולגן אנושי מסוג 1 המיוצר ומופק מצמחי טבק, הודיעה כי השלימה את השלב השלישי והאחרון בהסכם ההשקעה עם Alpha Capital Anstlat.


יחיאל טל, מנכ"ל קולפלנט: "עם סגירת השלב אחרון של ההשקעה, אנו מסכמים סדרה של גיוסי הון בקולפלנט בהיקף של כ-8 מיליון דולר, בתוך שבעה חודשים. גיוסים אלו נערכו בהשתתפותם של Alpha ובעלי המניות הגדולים בחברה. ההון שגויס נועד בעיקר להקמת מתקן ייצור cGMP חדש בישראל, השקעה במחקר ופיתוח תוך שימת דגש על תחום הדפסת תלת-מימד של רקמות ואיברים, מכירות ושיווק, והון חוזר".
בשלב ההשקעה השלישי, החברה הקצתה ל- Alpha כתב אופציה ששולם מראש לרכישה של 9,921,482 מניות רגילות של החברה, המהווים 198,430 ADS (American Depository Shares) וכתב אופציה לרכישה של עד 49,607,407 מניות רגילות של החברה, המהוות 992,149 ADS, במחיר מימוש של 36.14 שקלים ל-1 ADS (10.07 דולר ל-1 ADS) תמורת השקעה של 1 מיליון דולר.

אודות קולפלנט
קולפלנט היא חברת ביוטכנולוגיה ישראלית העוסקת בפיתוח, ייצור, ושיווק מוצרים רפואיים מבוססי קולגן אנושי רקומביננטי טהור מסוג 1, המיוצר בצמחי טבק בטכנולוגיה ייחודית שפיתחה החברה. מוצרי קולפלנט מסייעים להתחדשות, שיקום וריפוי של גוף האדם, ומתמקדים כיום בתחומי הדפסה ביולוגית תלת-מימדית של רקמות ואיברים, אורטופדיה, ופצעים כרוניים וניתוחיים.


השימוש בקולגן אנושי ממקור צמחי במוצרי החברה מוריד משמעותית את הסיכונים שקיימים כיום ברפואה בעת השימוש בקולגן מהחי, כולל סכנת זיהום, העברת מחלות או דחייה על ידי הגוף המטופל. אסטרטגיית החברה כוללת פיתוח עצמאי של מוצרים לריפוי רקמות אשר לחברה בעלות מלאה עליהם ומסחורם יבוצע בשיתוף עם שחקנים בינלאומיים מובילים, וכן שיתופי פעולה עם חברות בינלאומיות מובילות לפיתוח משותף של מוצרים ומסחורם. שווי שוקי היעד עבור מוצרי החברה הראשונים מוערך בלמעלה מכ- 5 מיליארד דולר. קולפלנט נוסדה בשנת 2004 ומשרדי ההנהלה שלה נמצאים בנס ציונה. www.collplant.com



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il