TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

נטפים מטמיעה מערכת גלובאלית לתכנון מכירות של Jedox


אקטיביו
הטמעת המערכת החדשה החלה בחודש פברואר השנה, כאשר בשלב הראשון של הפרויקט, שצפוי להסתיים עד סוף השנה הנוכחית

חברת נטפים, המתמחה בתחום פיתוח וייצור של טכנולוגיות השקיה חכמות, בחרה בפתרון של Jedox להקמה של מערכת גלובאלית לתכנון מכירות. הטמעת המערכת החדשה החלה בחודש פברואר השנה, כאשר בשלב הראשון של הפרויקט, שצפוי להסתיים עד סוף השנה הנוכחית, המערכת תוטמע ותופעל בחברות הבת הגדולות של נטפים בעולם – דוגמת: ארצות הברית, אוסטרליה, סין, ספרד, הולנד וטורקיה, וישתמשו בה 125 עובדים ברחבי העולם. את הפרויקט בנטפים מבצעת חברת אקטיביו מקבוצת יעל (Yael Actiview), המתמחה ב-BI, Information Management ו-Analytics, ונציגת Jedox בישראל.


המערכת החדשה תרכז את התהליכים העסקיים המתבצעים בגופי המכירות המרכזיים של נטפים בעולם – בדגש על תכנון, איסוף וניתוח הנתונים הדרושים להפקה של דו"חות ניהוליים לתחזית וביצוע של מכירות. המערכת מאפשרת לצמצם את מחזורי הזמן של תהליכי תכנון המכירות, והיא תומכת ביצירה של ממשק הדוק יותר בין גופי המכירות וגופי הייצור והאספקה בארגון. המערכת מתממשקת מול מודול סטטיסטי המאפשר תחזית לצפי המכירות המבוססת על ניתוח נתוני העבר וגורמים חיצוניים – דוגמת מזג אוויר בטריטוריות שונות. המערכת החדשה מותאמת לפעילות על גבי מגוון רחב של מכשירי קצה, בדגש על אייפדים בהם משתמשים מנהלי המכירות בנטפים.


הפרויקט מחליף תהליכי תכנון ודיווח מכירות שהיו ידניים ומבוססי גיליונות אלקטרוניים (Excel), ואשר כללו תהליכי תכנון ודיווח משתנים בחברות הבנות. אחד האתגרים שהוגדר למערכת החדשה היה לייצר תשתית ומתודולוגיית תכנון ודיווח אחידים, זאת תוך שמירה על הגמישות והלוקאליות של כל גוף מכירות בתוך נטפים. כך לדוגמא, לצד היותה סטנדרטית ואחידה, המערכת מבוססת Jedox אפשרה אפיון והתאמה ייחודיים לדרישות של גופי המכירות בטריטוריות השונות.


הבחירה במערכת Jedox באה לאחר שהוצגו יכולותיה להקמה של מערכת יעילה ומגוונת, עם יכולות מובנות להטמעה רב-לאומית ולהרחבת היישום לתהליכי תכנון מורכבים. אקטיביו הינה נציגה בישראל של חברת Jedox, חברת תוכנה גרמנית המתמחה בייצור מערכות BI פיננסי ופתרונות לניהול תקציב. פרויקט הדגל של החברה היה כאשר היא נבחרה שנה שעברה ליישם מערכת של Jedox לניהול מסגרות תקציב המדינה במשרד האוצר.

עומר גרסון, מנהל מערכות BI ו-Planning בנטפים: "האתגר בנטפים היה למצוא פלטפורמה עבור תהליך תכנון המכירות שתאפשר ליצור מצד אחד יישור קו גלובלי בין המדינות השונות, ומצד שני גמישות עבור כל מדינה להביא לידי ביטוי את המאפיינים הלוקאליים שלה. הבחירה ב-Jedox, ביחד עם הביצוע של אקטיביו, הוכיחו את עצמם והיו גורם משמעותי להצלחת הפרויקט. אנו רואים כיצד במדינות בהן הוטמעה המערכת קיימת קפיצת מדרגה באינטגרציה ובשיתוף המידע בין הפונקציות השונות בארגון: מכירות, תפעול וכספים."
אילון פלד, סמנכ"ל פתרונות פיננסיים באקטיביו: "מערכות התכנון של Jedox שימשו במקור בעיקר את גופי ה-CFO - כספים וכלכלה – בדגש על תכנון תקציב ובקרה עליו. אלא שמורכבות הפעילות של ארגונים גדולים, בדגש על ארגונים גלובאליים, היא כזו שכיום נדרשים כלים ייעודיים של תכנון לתהליכים קריטיים נוספים בארגון – דוגמת: תכנון מכירות, תכנון שיווק, תכנון תקציב IT, תכנון ייצור, תכנון משאבי אנוש ועוד. לפתרונות של Jedox ישנה היכולת הוורסטילית הזו, לעבור התאמה ואפיון לדרישות הספציפיות של צרכי כל ארגון, ולצרכי התכנון של כל גוף ניהולי בתוך הארגון."




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il