TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הלמן-אלדובי - סקירה שבועית


הלמן אלדובי לוגו
המניות בישראל במחירים נוחים ובייחוד מניות הבנקים והפארמה - מנגד מניות הנדל"ן נראות יקרות יחסית

לאחר גל העליות שמאפיין את השווקים מתחילת השנה, חשוב להיות סלקטיביים בעת הזאת, המניות בישראל נראות במחירים נוחים ביחס למרבית שווקי העולם, וביחוד מניות הבנקים והפארמה, מנגד מניות חברות הנדל"ן נראות יקרות יחסית.
מדד ת"א נדל"ן עלה מתחילת שנה 14.06% ומדד ת"א ביטוח עלה 18.4% , מה שהופך אותם לשני המדדים בעלי התשואה הגבוהה ביותר בבורסה המקומית מתחילת שנה, בעוד שמדד ת"א ביומד ירד מתחילת שנה ב 16.85% .
המשקיעים בעולם מתמקדים בתקופה זו במספר גורמים שעשויים להשפיע על כיוון השווקים: המדיניות הכלכלית של הנשיא טראמפ והחשדות בפלילים שלו ושל ממשלו, הבחירות בגרמניה ובאיטליה, והמדיניות המוניטארית בגוש האירו וארה"ב.

התפתחויות כלכליות ואינדיקאטורים מרכזיים שפורסמו לאחרונה
בארה"ב, מנתונים סופיים עולה שכלכלת ארה"ב צמחה ברבעון הראשון של 2017 בקצב שנתי של 1.4%, לעומת קצב שנתי ברבען האחרון של 2016 העמד 1.6%.
באירופה, האינפלציה השנתית בגוש היורו הגיעה ביוני לקצב שנתי של 1.3%, מדד מחירי הליבה עלה בקצב שנתי של 1.2%.
בישראל, בחודשים מרץ- מאי המכירות ברשתות השיווק עלו ב-2% לעומת גידול של 3.3% בשלושת החודשים הקודמים. רשתות המזון דיווחו על ירידה של 0.6% בשלושת החודשים האחרונים לעומת גידול של 2.5% בשלושת החודשים שקדמו.


שווקי ההון
מניות- שווקי המניות בארץ ובעולם סגרו את השבוע במגמת ירידה. מדד המעו"ף ירד השבוע ב- 0.32% לצד ירידה של 0.27% במדד ת"א 125, כאשר מבחינה סקטוריאלית בלט לחיוב מדד ת"א ביטוח פלוס אשר הציג עליות שערים של כ-0.72% בממוצע לעומת מדד ת"א טכנולוגיה שבלט לשלילה וסגר את השבוע בירידה של 2.55%. בארה"ב, מדד ה- S&P500 סגר את השבוע בירידה של 0.61% לצד הנאסד"ק שסגר בירידה של 2.69%. באירופה, המדדים נסחרו בדומה למגמה בעולם כאשר מדד הדאקס הגרמני סגר את השבוע בירידה של 3.21% לצד מדד ה- Eurostoxx50 שסגר בירידה של -2.87%.
אג"ח- האפיק הסולידי והאפיק הצמוד נסחרו השבוע במגמת מעורבת. האג"ח באפיק הממשלתי הצמוד עלה ב- 0.03% לעומת האפיק השקלי שירד ב-0.21%. כאשר האג"ח באפיק הקונצרני סגר את השבוע עם ירידה של 0.12% באפיק השקלי לצד האפיק הצמוד שסגר בירידה של 0.16%.
מט"ח- השקל סגר השבוע במגמה מעורבת אל מול המטבעות העיקריים, הדולר נחלש אל מול השקל בכ-1.48% ועמד על 3.49 ש"ח לדולר, כאשר האירו התחזק אל מול השקל בכ-0.66% וסגר ברמה של 3.98 ש"ח לאירו.






טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il