TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אורמת הבטיחה חוזה חשמל ראשון מסוגו למכירת חשמל (PPA) מפורטפוליו של נכסים גיאותרמיים בהיקף של 150 מגה-וואט עם SCPPA


אורמת
חוזה החשמל כולל פרויקטים חדשים וחידוש חוזים של תחנות קיימות
אורמת טכנולוגיות הודיעה היום כי חברת בת בבעלותה קיבלה את האישור הסופי הנדרש מהגורמים המעורבים לחתימת חוזה למכירת חשמל (PPA) עם רשות החשמל של דרום קליפורניה (SCPPA). במסגרת חוזה החשמל תרכוש SCPPA 150 מגה-וואט של חשמל אשר ייוצר על ידי פורטפוליו של תחנות גיאותרמיות חדשות וקיימות של החברה. SCPPA תמכור את כל התפוקה לאגף המים והחשמל של העיר לוס אנג'לס (LADWP).

מכירת החשמל במסגרת החוזה החשמל צפויה להתחיל ברבעון הרביעי של שנת 2017 כאשר כל הפורטפוליו צפוי להיות מחובר לרשת עד לסוף שנת 2022. היקף חוזה החשמל הוא 150 מגה-וואט עם מינימום של 135 מגה-וואט ופוטנציאל מקסימלי של 185 מגה-וואט. החוזה הינו לתקופה של כ- 26 שנים וצפוי לפוג ב- 31 בדצמבר 2043. החוזה נושא תעריף קבוע של 75.50 דולר למגה-וואט שעה.

הפורטפוליו מונה תשע תחנות כוח עיקריות וכולל את Tungsten Mountain ו- Dixie Meadow, פרויקטים חדשים אשר נמצאים בשלבי הקמה ופיתוח על ידי החברה, וכן, את Steamboat Hills, Brady ו -Steamboat 2&3, תחנות קיימות אשר יספקו חשמל במסגרת חוזה זה לאחר סיום החוזה הנוכחי שלהן. חוזה החשמל כולל רשימה של 16 תחנות נוספות בניהם תחנת מקגיניס שלב 3, אשר ניתן יהיה להחליף או להשלים איתן את התחנות העיקריות. שני הצדדים צפויים להשלים את החתימה על החוזה בשבועות הקרובים.

יצחק אנג'ל, מנכ"ל החברה: "אנו נרגשים לקבל את האישור הסופי עבור חוזה ראשון מסוגו לפורטפוליו של נכסים עם מבנה ייחודי אשר תומך בתכניות הצמיחה ארוכות הטווח להרחבת הפעילות הגיאותרמית שלנו בארה"ב. חוזה חשמל זה יאפשר לנו הן להקים במקביל מספר פרויקטים חדשים והן להבטיח פעילות יציבה של מספר תחנות גיאותרמיות קיימות ובכך להבטיח את יכולתנו לספק צמיחה ארוכת טווח. אנו שמחים להיבחר זו הפעם השישית על ידי SCPPA ומעריכים מאד את האמון שלהם באורמת. המחויבות של SCPPA ו- LADWP לפורטפוליו מגוון של אנרגיה מתחדשת ממקורות גיאותרמיים יבטיח חשמל אמין בעלות כלכלית ללקוחות של LADWP."

רייקו קר, עוזר בכיר למנהל מערכות החשמל ב –LADWP: "LADWP מחויבת לספק ללקוחותיה אנרגיה מתחדשת, כאשר חוזה זה מוסיף לפורטפוליו של לוס אנג'לס אנרגיה גיאותרמית יציבה (Baseload). אנו גאים בשיתוף הפעולה עם אורמת ו SCPPA המאפשר לנו להמשיך במאמצינו להגדיל ולגוון את מקורות האנרגיה המתחדשת בפורטפוליו."


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il