TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

החברה לנכסי קיסריה משקיעה 7 מיליוני ש"ח בהקמת מרכז לוגיסטי


הדמיית אלמנדוס
המרכז המשתרע על פני 2,200 מ"ר יוקם על שטח של כ-3,6 דונם ויכלול אולם תצוגה, קומת משרדים, אזור אחסנה, קליטה והפצה, גלריה והכנה לעוד 200 מ"ר עתידיים

החברה לנכסי קיסריה ואלמנדוס חתמו על הסכם שכירות לטווח ארוך: 10 שנים עם אופציה להארכה ל-10 שנים נוספות

פארק העסקים והתעשייה קיסריה המוביל בתנופת בנייה ואכלוס, ממשיך להתפתח ולהוות יעד אטרקטיבי בעבור תעשיות וחברות רבות במשק המחפשות סביבת עבודה מטופחת ואיכותית. באחרונה הונחה אבן הפינה למבנה ייעודי משוכלל שיתווסף למפת הנדל"ן בפארק אותו תקים החברה לנכסי קיסריה עבור חברת אלמנדוס המתמחה בייבוא ובשיווק חומרי גלם לתעשיית המזון.
המרכז הלוגיסטי החדש ישתרע על פני 3,6 דונם, מתוכם כ-2,200 מ"ר שטח בנוי שיכלול אולם תצוגה, גלריה, משרדים, אזורי אחסנה, קליטה והפצה וגם הכנה ל-200 מ"ר עתידיים. עוד בטרם הונחה אבן הפינה, חתמה החברה לנכסי קיסריה עם אלמנדוס הסכם שכירות ארוך טווח - ל-10 שנים עם אופציה להארכה.
דמי השכירות למבנים לוגיסטיים בפארק העסקים של קיסריה עומד על 35-40 ₪ למטר ושיעור האכלוס בפארק עומד על כ- 99%.
מיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה והחברה לנכסי קיסריה, ברך את אלי שקרצי, הבעלים ומנכ"ל אלמנדוס על בחירתו להקים את המרכז הלוגיסטי של החברה בפארק העסקים החכם של קיסריה וציין: "במקביל להקמתם של מבני היי טק ומשרדים החברה לנכסי קיסריה צברה ניסיון רב שנים גם בבניית מבני תעשייה ואחסון משוכללים ובהתאמה אישית לצרכיו של כל לקוח (Tailor Made). הצוותים שלנו עובדים במרץ, במקצוענות וביעילות על בניית המרכז הלוגיסטי תוך הקפדה על "סטנדרט קיסריה" בביצוע".
אלמנדוס שהוקמה בשנת 2001 על ידי אלי שקרצי הינה אחת מחברות הייבוא והשיווק הגדולות והמובילות בתחום חומרי הגלם לתעשיית המזון. החברה מתמחה בשיווק שוקולד גולמי לקונדיטוריות, מסעדות, בתי קפה ובתי מלון ומעניקה סל רחב של מוצרים משלימים לקהל לקוחותיה.
את החברה לנכסי קיסריה ייצגו במו"מ עו"ד טל לוי וגליה זיסקין ממשרד טולצ'נסקי שטרן מרציאנו.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il