TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

סיכום רבעון ראשון 2017- קרנות הנאמנות המגייסות והמדממות


מיטב דש
במקום ה-1 בגיוסים מתחילת השנה הקרן "אנליסט 20/80 B2 " עם גיוס של כ-745 מיליון ₪

9 קרנות אג"ח כללי מרכיבות את טבלת 10 הקרנות המגייסות ביותר ברבעון הראשון של שנת 2017

במקום ה-1 בגיוסים מתחילת השנה הקרן "אנליסט 20/80 B2 " עם גיוס של כ-745 מיליון ₪. ומנגד, הקרן הפודה ביותר היא "אלומות B0 חסכון מדינה ללא מניות" עם פדיון של כ-438 מיליון ₪.

הקרנות המסורתיות האקטיביות גייסו 5.8 מיליארד ₪. כ-650 מיליון ₪ נפדו מהקרנות המחקות בסיכום הרבעון הראשון של השנה זאת בהובלת קרנות מחקות על מדדי אג"ח מדינה שאיבדו כ-830 מיליון ₪ וקרנות מחקות על מדד אג"ח כללי עם פדיונות של כ-205 מיליון ₪.

המשך שחיקה בדמי הניהול הממוצעים בסיכום הרבעון הראשון של 2017- הגיוסים בתעשיית קרנות הנאמנות בסיכום מתחילת השנה היו בדמי-ניהול ממוצעים משוקללים של כ-0.87%, בעוד שהפדיונות היו בקרנות עם דמי-ניהול ממוצעים של כ-0.9%.

במהלך הרבעון הראשון הצטרפו ל"מועדון המיליארד" 6 קרנות מסורתיות חדשות וקרן כספית נוספת אל מול יציאה של 3 קרנות חדשות, כך שבסיכום שנתי מספר הקרנות ב"מועדון היוקרתי" עומד על 38 קרנות, מתוכן 29 קרנות מסורתיות המנהלות כ-46.2 מיליארד ₪ ו-9 קרנות כספיות המנהלות סכום העומד על כ-13.5 מיליארד ₪. 6 מתוך 10 הקרנות המגייסות ביותר השנה משתייכות למועדון המיליארד עם גיוס של כ-2.675 מיליארד ₪ המהווה כ-14% מסך הגיוסים בקרנות המסורתיות מתחילת השנה.

בסיכום מתחילת השנה כ-56% מהקרנות רשמו פדיונות.

סיכום רבעוניי- קרנות הנאמנות המגייסות והמדממות

טבלת 10 הקרנות המגייסות, שגייסו ביחד כ-4.15 מיליארד ₪ בסיכום רבעוני, מכילה: 9 קרנות אג"ח כללי וקרן גמישה אחת. מן הצד השני, טבלת 10 הקרנות הפודות, שמהן נפדה כ-3 מיליארד ₪, מכילה 6 קרנות כספיות, 2 קרנות אג"ח כללי ו-2 קרנות אג"ח מדינה

גיוסים בקרנות נאמנות- קרנות מסורתיות, ללא חשיפה למניות, פדו השנה סכום גדול של יותר מ-6.25 מיליארד ₪. בניגוד לכך, קרנות שיש להן חשיפה למניות עד 10% רשמו בסיכום רבעוני גיוס של כ-1.9 מיליארד ₪. קרנות שיש להן חשיפה למניות עד 20% רשמו גיוסים של כ-3.5 מיליארד ₪.

מגמה חיובית בקרנות המנייתיות1 שגייסו ברבעון הראשון של השנה כ-2.4 מיליארד ₪: מרבית הגיוסים התרכזו בקרנות מניות בארץ.

האפיק השלישי המגייס ביותר בתעשיית קרנות הנאמנות מתחילת 2017 הוא אפיק אג"ח קונצרני – קרנות אג"ח קונצרני רשמו מתחילת השנה גיוסים של יותר מ-1.8 מיליארד ₪, כאשר קרנות אג"ח קונצרני ללא חשיפה מנייתית1 רשמו גיוסים של כ-1.16 מיליארד ₪ וקרנות אג"ח קונצרני עם חשיפה של עד כ-10% גייסו כ-390 מיליון ₪. קרנות אג"ח קונצרני תחת הסיווג – חברות והמרה בסיכון גבוה גייסו כ-300 מיליון ₪.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il