TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

מיקרומדיק קיבלה הזמנה ראשונה מרוסיה


גיא לרנר, מנכל מיקרומדיק.
במסגרת הסכם הפצה בלעדי למכירת בדיקות למעקב אחר חזרתיות סרטן שלפוחית השתן
החברה הודיעה לאחרונה על הזמנות ראשונות גם בארה"ב ומטורקיה
גיא לרנר, מנכ"ל מיקרומדיק: "אנו פועלים למימוש האסטרטגיה שלנו למכירות למעבדות CLIA בארה"ב, ולאיתור מפיצים בעלי ניסיון ושותפים מובילים בתחום פעילותינו בשווקי יעד באירופה"
ברוסיה מתבצעות מידי שנה כ-3 מיליון בדיקות לגילוי סרטן שלפוחית השתן, והיקפו הכספי של שוק הדיאגנוסטיקה במדינה מוערך בעשרות מיליוני דולרים בשנה

תל אביב, 9 בפברואר 2017 – מיקרומדיק (ת"א: מקטכ), חברה ישראלית העוסקת בפיתוח ומסחור מוצרי דיאגנוסטיקה חדשניים לאבחון, גילוי מוקדם ומעקב אחר מחלות סרטן, הודיעה כי קיבלה הזמנה ראשונה ל-3,000 בדיקות למעקב אחר חזרתיות סרטן שלפוחית השתן תוך שימוש בטכנולוגיית ה-CellDetect® ממפיץ ברוסיה. הזמנה ראשונה זו הינה ההזמנה הראשונה במסגרתו של הסכם הפצה בלעדי שנחתם עם המפיץ.
בכך מצטרפת רוסיה לשוק האמריקאי ולטורקיה, בהן החלה מיקרומדיק במכירות בתקופה האחרונה. שוק היעד ברוסיה כולל כ- 3 מיליון בדיקות בשנה לגילוי סרטן שלפוחית השתן, והיקפו הכספי מוערך בעשרות מיליוני דולרים בשנה. סרטן שלפוחית השתן הוא ה-4 בשכיחותו בגברים בעולם, כאשר ישנם כ-2.7 מיליון איש ברחבי העולם עם היסטוריה רפואית של סרטן זה, ומידי שנה מאובחנים כ-430 אלף חולים נוספים.

הסכם ההפצה נחתם עם מפיץ ברוסיה, המתמחה ומתמקד בהפצת ציוד רפואי לאבחון מוקדם של מחלת הסרטן ולו קשרים מסחריים הדוקים עם פתולוגים ואורולוגים רבים ומובילים ברוסיה, המהווים את לקוחות היעד של בדיקות החברה.

ההסכם כולל זכות הפצה בלעדית של הבדיקות ברוסיה, ובכפוף לעמידה באבני הדרך המפורטים בו, מתחייב המפיץ לרכוש מהחברה כמות בדיקות מינימלית אשר לא תפחת מ- 15,000 בדיקות עד תום שנת 2017, ולפחות 80,000 בדיקות בשנת 2018, וכן לפחות 150,000 בדיקות בשנת 2019. כמו כן, כחלק מהסכם, התחייב המפיץ לפעול לקבלת על האישורים הרגולטוריים הנדרשים על פי דין לצורך שיווקן ומסחורן של הבדיקות ברוסיה.

הזמנה ראשונה זו מרוסיה, והסכם ההפצה הבלעדי מהווים אבן דרך משמעותית נוספת במסחורה של הבדיקה בפרט, ושל טכנולוגיית CellDetect בכלל, ומשקפים ומחזקים את האסטרטגיה ופעילותה של החברה למסחור מוצריה ולאיתורם של מפיצים ושותפים מובילים בשווקי היעד אליהם היא פונה.

גיא לרנר, מנכ"ל מיקרומדיק: "אנו פועלים לממש את האסטרטגיה העיסקית לאיתור מפיצים בעלי ניסיון ושותפים מובילים בתחום פעילותה של החברה בשווקי יעד באירופה והרחבת השימוש בבדיקות אמריקה במעבדותCLIA בארה"ב. ההסכם ברוסיה מהווה אבן דרך משמעותית נוספת, והינו בהמשך למאמצי החברה למסחור הבדיקות הדיאגנוסטיות למעקב אחר חזרתיות סרטן שלפוחית השתן. מאמצי מסחור ממוקדים אלה הניבו רק לאחרונה הדגמות והטמעות ראשונות במעבדות דיאגנוסטיקה במספר מוסדות רפואיים מהמובילים בארה"ב, כמו גם קבלת הזמנה מסחרית ראשונה מהמעבדה השלישית בגודלה בחוף המזרחי של ארה"ב וחתימה על הסכם הפצה בלעדי והזמנה ראשונה של בדיקות גם מטורקיה. אנו מאמינים כי מאמצי מסחור אלה יתורגמו כבר בעתיד הקרוב להסכמים והזמנות נוספות ממעבדות בארה"ב ומפיצים מובילים בשווקי היעד באירופה."

הטיפול הקיים כיום בסרטן שלפוחית השתן הוא מהיקרים ביותר בקרב חולי סרטן במונחי עלות למטופל. שיטת האבחון הקיימת מבוססת על הליך ניתוחי פולשני ואגרסיבי בעלות גבוהה, כאשר מידי שנה מבוצעים הליכים כאלה בהיקף של 4 מיליארד דולר. כמו כן קיימת שיטת אבחון באמצעות בדיקת שתן, אולם זו מאופיינת ביכולת נמוכה לזיהוי סרטן בשלביו הראשוניים המוקמים, ומחייבת בדיקות אימות נוספות. זיהוי מוקדם של הסרטן הינו בעלת חשיבות רבה כיוון שהוא מאפשר שרידות של 96% מהחולים, בהשוואה ל-15% מהחולים שאינם בגילוי מוקדם.


אודות מיקרומדיק
מיקרומדיק טכנולוגיות (ת"א: מקטכ) היא חברה ישראלית העוסקת בפיתוח ומסחור בדיקות חדשניות לאבחון, גילוי מוקדם ומעקב אחר מחלות סרטן עבור צרכי שוק ברורים בשווקים עולמיים וצומחים. טכנולוגיית CellDetect שפיתחה זטיק – חברה בת בבעלות מלאה של מיקרומדיק, מאפשרת לבצע אבחון של תאים סרטניים ופרה-סרטניים באמצעות צביעתם בצבע ייחודי, לאבחון סרטן שלפוחית השתן ממשטחים שנלקחים מבדיקות שתן, ולאבחון סרטן צוואר הרחם. כיום נמצאת החברה בתהליך של ביצוע ניסויים לקבלת אישור גם לשימוש בטכנולוגיה לאבחון סרטן הערמונית ממשטחים שנלקחו מדגימות שתן. טכנולוגיית CellDetect נטולת תופעות לוואי וסיכונים, תוצאותיה זמינות תוך שעות ספורות, והיא מבוססת על שימוש בחומרים וציוד הקיימים במעבדות פתולוגיות. החברה פועלת באמצעות שיתופי פעולה אסטרטגיים והסכמי רישוי עם מוסדות מחקר רפואיים ומדעיים מובילים ברחבי העולם, וכן באמצעות פיתוח עצמאי שהיא מבצעת. www.m-medic.com


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il