TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

פואמיקס – תמצית תוצאות רבעון שלישי 2016


החברה השיגה את יעד גיוס החולים (900 חולים) לשני ניסויי שלב 3 ב-FMX101, קצף מינוציקלין לטיפול באקנה בדרגה בינונית עד חמורה.
• - נמשכת קליטת חולים נוספים מעבר ליעד הגיוס, אשר החלו בשלבי בחינת התאמתם לניסויים בשני המחקרים הקליניים שלב 3.
- החברה צפויה להשלים את גיוס החולים הנוספים עד סוף נובמבר 2016
- החברה צפויה לפרסם תוצאות ראשוניות מהניסוי במהלך המחצית הראשונה של 2017.

• החברה השלימה ניסוי שלב 2 ב-FMX103, קצף מינוציקלין לטיפול בחולים עם רוזציאה, בספטמבר 2016, ארבעה חודשים לפני לוח הזמנים המתוכנן. FMX103 הראה יעילות קלינית ומובהקות סטטיסטית גבוהה בטיפול ברוזציאה בדרגה בינונית עד חמורה, וכן הייתה בטיחותית ובעלת סבילות טובה.
• המכירות בארה"ב של קצף Finacea®, חומצה אזלאית בריכוז של 15% לטיפול ברוזציאה – מוצר של חברת באייר הגרמנית שפותח בשיתוף פואמיקס על בסיס טכנולוגיית הקצף של החברה והושק בארה"ב בספטמבר 2015 – ממשיכות לצמוח.
- בהתבסס על נתוני המכירות של קצף Finacea®, כפי שדווחו ע"י באייר לרבעון השלישי 2016, פואמיקס זכאית לתמלוגים בסך 794 אלף דולר, גידול של 6% לעומת רבעון שני של 2016.
- פואמיקס זכאית לתשלום נוסף בסך 1.75 מיליון דולר, לאחר שבאייר עברה את יעד המכירות עבור מוצר זה.
• החברה השלימה הנפקה ציבורית נוספת של מניותיה ב-30 בספטמבר, 2016, במחיר של 9.5 דולר למניה, וגייסה סכום ברוטו של 58.1 מיליון דולר, לרבות ממימוש האופציה שניתנה לחתמים (ומומשה בחלקה באוקטובר 2016) לרכישה של 411,959 מניות נוספות. סה"כ, הסכום שנותר בידי החברה לאחר הוצאות ההנפקה ועמלות חיתום הסתכם ב-54.1 מיליון דולר.
• פורטפוליו הקניין הרוחני של פואמיקס ממשיך לגדול. לחברה יש כיום 145 פטנטים מאושרים ברחבי העולם, מתוכם 49 פטנטים בארצות הברית.

עדכונים פיננסיים לרבעון השלישי של 2016:

• הכנסות החברה ברבעון השלישי של 2016 הסתכמו ב-2.5 מיליון דולר, בהשוואה ל-22 אלף דולר ברבעון המקביל אשתקד. ההכנסות ברבעון זה כללו תמלוגים בסך 794 אלף דולר מבאייר עבור מכירות קצף Finacea® ותשלום אבן דרך של 1.75 מיליון דולר, לאחר שבאייר עברה את יעד המכירות עבור מוצר זה.
• הוצאות המו"פ הסתכמו ב-5.9 מיליון דולר, בהשוואה ל-2 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. העלייה נבעה בעיקרה מהוצאות הניסויים הקליניים עבור FMX101 ו-FMX103, כמו גם מעלייה בהוצאות השכר והוצאות נלוות בשל עלייה במספר עובדי מחקר ופיתוח.
• הוצאות הנהלה וכלליות הסתכמו ב-2.6 מיליון דולר, בהשוואה לסך של 1.6 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. הגידול בהוצאות הנהלה וכלליות נבע בעיקרו מגידול בהוצאות שכר, מחקרי שוק, הוצאות מועצת המנהלים והוצאות עבור רישום פטנטים וסימני מסחר.
• ההוצאות התפעוליות הסתכמו בסך 8.5 מיליון דולר, בהשוואה לסך של 3.6 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.
• ההפסד הנקי הסתכם בסך של 5.8 מיליון דולר או 0.19 סנט למניה, בדילול מלא, בהשוואה להפסד נקי של 3.4 מיליון דולר, או 0.11 סנט למניה, בדילול מלא, ברבעון המקביל אשתקד.
• מזומנים ושווי מזומנים והשקעות לטווח קצר וארוך הסתכמו, נכון ל-30 בספטמבר 2016, בסך של 140.1 מיליון דולר, לעומת 103.8 מיליון דולר נכון ל-31 בדצמבר, 2015.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il