TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

טיב טעם מציגה המשך צמיחה


זאת חרף המשך מגמת התחרות בענף קמעונאות המזון וההאטה הכלכלית במשק.
מכירות החברה בתקופה זו הסתכמו לסך של כ-336.6 מיליון ש"ח, ומשקפות גידול בשיעור של כ-20.39%, ביחס לתקופה המקבילה אשתקד. הרווח הגולמי צמח ב- 25.33% לסך של 98.8 מיליון ש''ח והרווח התפעולי הסתכם לסך של כ-3.6 מיליון ש"ח, המשקף גידול של כ-13.05%, ביחס לתקופה מקבילה אשתקד. הרווח הנקי הסתכם לסך של כ-1 מיליון ש"ח, בהתייחס לתקופה מקבילה אשתקד אשר הסתכם לסך של כ- 0.1 מיליוני ש''ח.

החברה נערכה מבעוד מועד למצב הכלכלי על ידי הוזלה משמעותית של מוצרי הליבה; מדיניות פרסום ושיווק חדשות; שדרוג סניפים, רכישת עדן טבע מרקט ופעילות בתחום הבריאות וכן פעולות נוספות שתרמו למיצובה כרשת מובילה בפרמטרים של שירות, איכות, חוויית קנייה ייחודית, התמחות קולינרית, שעות פתיחה ומגוון מוצרים ייחודי מהארץ ומהעולם. במקביל, ממשיכה החברה במהלכי התייעלות וצמצום הוצאות. החברה ממשיכה בביזור עסקיה למגזרי פעילות שונים תוך השקעות בעדן טבע מרקט ומגזר יצור, יבוא ושיווק מוצרי מזון.

מכירות מגזר הקמעונאות ברבעון הראשון של שנת 2016 הסתכמו לסך של כ-276.5 מיליון ש"ח ומשקפים גידול של 25.3%, הנובע בעיקר מהכללת פעילות עדן, בהתייחס לתקופה מקבילה אשתקד וכן מהמשך מגמת הגידול במכירות בחנויות זהות, שגדלו בשיעור של 3.7% ביחס לתקופה מקבילה אשתקד. בהתאם הרווח הגולמי צמח ב- 28.01% לסך של 81.5 מיליון ש''ח וחרף המגמה השלילית בשוק ואפקט חוק המזון, הגדילה החברה את שיעור הרווח הגולמי מרמה של 28.8%

לרמה של 29.5%. יודגש כי המשך הצמיחה בולט אף יותר בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד בהתחשב בעיתוי חג הפסח, שהשפעתו חלה השנה בעיקר ברבעון 2 ולעומת אשתקד. החברה צופה לפתוח בהמשך השנה עוד 3 חנויות נוספות לגביהן נחתמו הסכמי שכירות והיא ממשיכה בפעילות לאיתור מיקומים נוספים. החברה מתמקדת בגיבוש ויישום תוכנית אסטרטגית לעדן טבע מרקט, שפגעה בתוצאות הפעילות של מגזר הקמעונאות ברבעון זה, וצופה כי עדן טבע מרקט תעבור ותתרום לרווחיות מגזר הקמעונאות עד לתום השנה.

ברבעון הראשון של שנת 2016 ממשיכים המהלכים שנקטה החברה לחיזוק פעילותו של מגזר ייצור, יבוא ושיווק מוצרי מזון, לשאת פרי. כפועל יוצא מהמהלכים שננקטו – שינוי בתמהיל המוצרים, התמקדות בשיווק ללקוחות מחוץ לקבוצה, השקעה במערך המכירות והלוגיסטיקה ועוד, הסתכמו המכירות ברבעון הראשון לסך של כ-98.1 מיליון, המשקפים גידול בשיעור של 4.2% ביחס לתקופה מקבילה אשתקד ובניגוד למגמת הקיטון בחציון הראשון של שנת 2015 ובעיקר ללקוחות חיצוניים. הרווח הגולמי צמח לרמה של 17.5 מיליון ש''ח ביחס לרמה של 15.4 מיליון ש''ח ברבעון המקביל אשתקד, גידול של 13.02% ושיעור הרווח הגולמי צמח גם הוא ב- 1.39% לרמה של 17.84%. החברה צופה המשך במגמה גם ברבעון השני, זאת בנוסף על השפעת עיתוי חג הפסח. גם כניסה לתחום יבוא מוצרי בריאות לעדן טבע מרקט ורפורמת הקורנפלקס צפויים לתרום למגמה.

צילום: אסף לב/ שי ויליץ


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il