TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

בנק דקסיה ישראל פרסם את התוצאות הכספיות לרבעון הראשון של 2016


הרווח הנקי עלה בכ- 12% והסתכם בכ- 18 מיליון ש"ח ברבעון הראשון של 2016
הכנסות בנק דקסיה ישראל גדלו בכ- 21%
בנק דקסיה ישראל פרסם היום את התוצאות הכספיות לרבעון הראשון של 2016.

הרווח הנקי של הבנק ברבעון הראשון של 2016 הסתכם ב- 18.3 מיליון ש"ח לעומת 16.3 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד - גידול של 12.3%.

סך ההכנסות, מריבית ושאינן מריבית, ללא הכנסות בגין הפסדי אשראי, הסתכמו ברבעון הראשון של 2016 ב- 36.4 מיליון ש"ח, לעומת 30.2 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד, גידול של כ- 20.5%.

יחס היעילות של הבנק, המבטא את היחס בין ההוצאות התפעוליות לבין סך ההכנסות, הגיע בשלושת החודשים הראשונים של 2016 ל- 32.7%, לעומת 39.7% ברבעון המקביל אשתקד. יחס היעילות של הבנק הוא הטוב ביותר במערכת הבנקאות בישראל.

תשואת הרווח הנקי להון של הבנק, עמדה בחישוב שנתי על 8.5% ברבעון הראשון של 2016, לעומת 8.2% ברבעון המקביל אשתקד.

ההון העצמי של הבנק עמד בתום הרבעון הראשון של 2016 על 905.9 מיליון ש"ח, לעומת 887.9 מיליון ש"ח בסוף שנת 2015 - גידול של 2%.

מנכ"ל בנק דקסיה ישראל, אוליבייה גוטמן, ציין, כי "ההנהלה החדשה של הבנק מתקדמת ביישום תכניתה האסטרטגית החדשה המיועדת להרחיב את פעילות הבנק, תוך גיוון תיק האשראי ושמירה על מעמדו המרכזי של הבנק בתחום האשראי לסקטור המוניציפלי. בין הפעולות המשמעותיות שביצע הבנק מאז תחילת 2016 בהתאם לקו האסטרטגי החדש: רכישת שיפויים מבנק מקומי ומכירת הלוואה במטרה להתמודד עם מגבלת החשיפה ללווים גדולים ופיתוח פעילויות חדשות לשם הרחבת עסקיו לגופים מחוץ לסקטור המוניציפאלי, בעיקר בעסקאות הנשענות על פעילות עם הסקטור הציבורי". גוטמן ציין, כי "בכוונת הבנק לשמור על הצטיינותו בתחום היעילות התפעולית ולהמשיך להוביל את מימון הסקטור המוניציפאלי".

בנק דקסיה ישראל מעניק שירותי בנקאות לסקטור המוניציפאלי ומרחיב את פעילותו למימון תאגידים בעיקר בעסקאות הנשענות על פעילות עם הסקטור הציבורי. הבנק פעיל בשוק ההון באמצעות הנפקת אגרות חוב בבורסה. בנק דקסיה ישראל מדורג AA- (עם השלכות מתפתחות) ע"י חברת S&P מעלות.





טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il