TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

קבוצת מישורים ממשיכה להרחיב את פורטפוליו הנכסים המניבים בארה"ב


רוכשת מרכז מסחרי במדינת פלורידה ארה"ב, תמורת כ-23 מיליון שקל
במקביל דיווחה מישורים על צפי קבלת מימון של כ-28 מיליון שקל עבור הנכס המסחרי שנרכש בפברואר האחרון במדינת וירג'יניה ארה"ב

חברת הנדל"ן מישורים דיווחה היום, כי חברת הבת מישורים ארה"ב חתמה על עסקה לרכישת מרכז מסחרי בעיר אורלנדו שבמדינת פלורידה, ארה"ב, תמורת כ-23 מיליון שקל (כ-6 מיליון דולר). הנכס הניב בשנת 2015 הכנסה תפעולית נטו NOI)) שנתית בהיקף של כ-2.1 מיליון שקל (כ-556 אלף דולר), כך שהעיסקה משקפת תשואה של כ-9.3%.

הנכס הנרכש הינו מרכז מסחרי בשטח בנוי של כ-12,260 מ"ר על קרקע בשטח של כ-41,280 מ"ר, בשיעור תפוסה נוכחי של כ-65%.

במסגרת הסכם הרכישה, חברת הבת מישורים ארה"ב תחזיק בנכס בשיעור אפקטיבי של 60%, כך שחלק החברה בתמורת הרכישה מסתכם בכ-13.6 מיליון שקל (כ-3.6 מיליון דולר). בתוך כך, תעניק מישורים לשותף הלוואה לצורך רכישת הנכס בהיקף של כ-7.2 מיליון שקל (כ-1.9 מיליון דולר) ובריבית שנתית של 6% צמוד לדולר - ההלוואה תשולם ברובה בעת קבלת מימון בנקאי כנגד הנכס.

בשלב הראשון, העסקה תמומן באמצעות הון עצמי של החברה והשותף, ואילו בשלב השני בכוונת החברה לפעול לקבלת מימון בנקאי לנכס, בסכום כולל של כ-14.7 מיליון שקל (כ-3.9 מיליון דולר), בריבית שנתית של 3.5%, לתקופה של 3 שנים. בתום התקופה תשולם קרן ההלוואה לפי אמורטיזציה של 25 שנים.

במקביל, דיווחה מישורים על צפי קבלת מימון בנקאי בסך של כ-28.3 מיליון שקל (כ-7.5 מיליון דולר) כנגד נכס מסחרי במדינת וירג'יניה ארה"ב - אותו רכשה בשותפות (חלק החברה - 60%) בחודש פברואר האחרון בתמורה לכ-42 מיליון שקל (כ-10.7 מיליון דולר). ההלוואה תישא ריבית שנתית בשיעור של 3.9% לתקופה של 18 חודשים, ובתום התקופה תשולם יתרת קרן ההלוואה במשך 5 שנים לפי אמורטיזציה ל-25 שנים.

רמי שריקי, מנכ"ל מישורים, מסר: "אנו שמחים לדווח על עסקה נוספת באורלנדו ארה"ב בה אנו מזהים פוטנציאל השבחה גבוה. הרכישה הינה נדבך נוסף בשרשרת המהלכים אותם אנו מבצעים להגדלה של מרכיב הנדל"ן המניב מסך תיק הנכסים של הקבוצה, ובפרט בשוק האמריקאי. העסקה הנוכחית תואמת את אסטרטגיית הפעולה של החברה, הדוגלת ברכישה של נכס מניב הנותן כבר במועד הרכישה תשואה טובה על ההשקעה עם אפשרות לשיפור משמעותי של התשואה על ידי ביצוע של מהלכי השבחה ואכלוס של שטחים פנויים. אנו שמחים לדווח במקביל על הסכם לקבלת מימון בנקאי בתנאים אטרקטיביים של הנכס שרכשנו לפני כחודשים בווירג'יניה ארה"ב. עסקת המימון תאפשר לחברה לחלץ חלק משמעותי מהמקורות העצמיים שהושקעו על ידנו בעסקה האמורה".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il