TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

סיכום חודשי של תשואות תעשיית קרנות הנאמנות


העליות במדדי המניות והאג"ח הגלובליים בחציו השני של החודש, איפסו את התשואה השלילית העמוקה שנרשמה בתחילתו
• העליות באג"ח הממשלתי הובילו לעליות שערים גם בקרנות האג"ח, שנעו בין קרנות שקליות שהניבו
למשקיעים תשואה חיובית (0.12%) לבין קרנות אג"ח מדינה שהניבו למשקיעים את התשואה החיובית
הגבוהה ביותר (0.38%).

• הקרן שרשמה את התשואה השנתית הגבוהה ביותר בחודש ינואר היא הקרן "הראל פיא E)5) גמישה
היובל" שזינקה ב-17.11%, תודות להחזרי מס בגין שנים קודמות.
• בצד השני, הקרן שהשיגה למשקיעים את התשואה הגרועה ביותר החודש היא: "מגדל (4A) Nikkei 225
מגודרת מט"ח MTF" לאחר שצנחה בכ-9.2%.

• קרנות אג"ח כללי הניבו למשקיעים בסיכום חודשי תשואה חיובית ממוצעת זעירה של 0.05%. חשיפה של עד ל-10% מניות הביאה לתשואה חיובית זהה. קרנות אג"ח כללי עם חשיפה של עד 30% מניות רשמו תשואה שלילית ממוצעת המסתכמת ב-0.06%. מנגד, אלו שבחרו לא לקחת סיכון ולא להיחשף למניות כלל השיגו את התשואה החיובית הממוצעת הגבוהה ביותר הנאמדת ב-0.2%.

• קרנות אג"ח קונצרני רשמו החודש תשואה שלילית ממוצעת של 0.03% בהובלת קרנות אג"ח קונצרני ללא מניות שירדו בפברואר 0.01%. לעומתן, קרנות ה- HIGH YIELD רשמו תשואה חיובית של 0.12%, כאשר חשיפה ל-10% מניות הניבה תשואה חיובית העומדת על 0.1%.

• אגרות החוב הממשלתיות התאפיינו בינואר בעליות שערים. מדד אג"ח ממשלתי כללי רשם החודש תשואה חיובית של כ-0.8%. קרנות אג"ח מדינה ללא חשיפה מנייתית רשמו תשואה חיובית ממוצעת של 0.47%, קרנות אג"ח מדינה עם חשיפה של 10% למניות הניבו למשקיעים תשואה ממוצעת חיובית הנאמדת ב-0.24%.

• קרנות אג"ח חו"ל סבלו החודש מתנודתיות בשע"ח ובסיכום הן השיגו תשואה שלילית העומדת על 0.4%. הקרנות שבלטו לשלילה בתשואות השליליות היו קרנות אג"ח חו"ל צמודות לדולר אשר ירדו ב-0.83%.

• קרנות מניות בחו"ל סיכמו את פברואר עם תשואה חיובית ממוצעת זעירה הנאמדת ב-0.05%, בהובלתן של קרנות מניות אמריקה הלטינית ושווקים מתעוררים שרשמו תשואה חיובית ממוצעת גבוהה של 6%, מול תשואות שליליות עמוקות בשווקים מתעוררים אחרים דוגמת סין.

ינואר-פברואר 2016
• קרנות המתמחות במניות בישראל רשמו מתחילת השנה תשואה שלילית של 4.2%. הקרנות שבלטו לרעה בתשואות מתחילת השנה הן קרנות מניות ת"א 25 וקרנות מניות ת"א 100 שירדו ב-6.05% וב-5.32% בהתאמה.

• קרנות המתמחות במניות בחו"ל רשמו מתחילת השנה את התשואה השלילית הגבוהה ביותר הנאמדת ב-8.11%. הקרנות שבלטו לשלילה בתשואות השליליות היו קרנות מניות סין שירדו מתחילת השנה ב-14.1%, וקרנות מניות אירופה מוגנות מט"ח שהניבו למשקיעים תשואה שלילית של כ-11%.

• קרנות אג"ח כללי רשמו מתחילת השנה תשואה שלילית של 0.26%. קרנות עם חשיפה של עד-30% הניבו למשקיעים את התשואה השלילית הגרועה ביותר באפיק הנאמדת ב-0.88%. לעומת זאת, מאחר ועיקר הירידות בשווקים נרשמו במדדי המניות, קרנות אג"ח כללי ללא חשיפה למניות הניבו למשקיעים תשואה חיובית של 0.37%.

• קרנות הנאמנות הקונצרניות ללא מניות ירדו מתחילת השנה ב-0.14% בממוצע, ובהמשך לכך, קרנות אג"ח קונצרני עם חשיפה מנייתית רשמו תשואה שלילית גבוהה יותר העומדת על 0.41%.

• העליות המתמשכות באגרות החוב הממשלתיות מתחילת השנה סייעו לקרנות אג"ח מדינה לרשום את
התשואה החיובית הגבוהה ביותר מבין כלל האפיקים הנאמדת ב-0.5% בהובלת קרנות אג"ח שקליות לטווח
ארוך מעל שנתיים שעלו ב-1.96%.
מורן צביק, מנהל קשרי יועצים


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il