TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הצלחה לתדיראן הולדינגס


גייסה 27.5 מיליון ש"ח בהנפקת מניות רדומות,במסגרת המכרז לציבור התקבלו ביקושים בהיקף כספי של כ- 45.6 מיליון ש"ח וההנפקה נסגרה מעל מחיר המינימום
משה ממרוד, מנכ"ל ובעל השליטה בתדיראן הולדינגס: "השלמתה המוצלחת של ההנפקה מבטאת את אמון המשקיעים בחברה, באסטרטגיה העסקית ובהנהלתה. במסגרת ההנפקה נכנסו להשקעה גופים מוסדיים מרכזיים בשוק ההון ואנו רואים בכך המשך ביסוס הקשר והמחויבות ארוכי הטווח של החברה לכלל בעלי המניות. ההנפקה תורמת לחיזוק ההון העצמי של החברה ולגידול בפיזור ובסחירות מניותיה, ובכך מניחה תשתית לכניסה עתידית למדדי השוק המובילים בבורסה. אנו מאמינים כי לצד המהלכים האסטרטגיים והתפעוליים שביצענו בשנה האחרונה גם מהלך זה יתרום להצפת ערך עבור בעלי המניות."

פתח תקווה, 27 בדצמבר 2015 – תדיראן הולדינגס בע"מ (ת"א: תדראן) מדווחת על השלמה מוצלחת של הנפקת המניות הרדומות שברשות החברה לציבור המשקיעים.

על פי דוח הצעת המדף, הציעה החברה לציבור עד 539,305 מניות רגילות, רשומות על שם, בנות 1 ש״ח ערך נקוב כל אחת של החברה, בדרך של הצעה אחידה ב- 539,305 יחידות בדרך של מכרז על מחיר היחידה שלא יפחת מ- 49.66 ש"ח ליחידה (כל יחידה כללה מניה אחת). במכרז התקבלו בסך הכל 484 הזמנות לרכישת 860,497 יחידות, בהיקף כספי של כ- 45.6 מיליון שקל – כ- 70% מעל סכום הגיוס המתוכנן על פי המחיר המינימאלי. המחיר ליחידה כפי שנקבע במכרז הינו 51.06 ש"ח, הגבוה ממחיר המינימום (שיעור הקצאה של כ- 12.8% למזמינים במחיר שנקבע במכרז).

סך הכל תנפיק החברה לפי תוצאות המכרז 539,305 מניות רגילות. סך כל התמורה (ברוטו) שתקבל החברה בגין ההנפקה הינה כ- 27.5 מיליון ש"ח.

לדברי משה ממרוד, מנכ"ל החברה ובעל השליטה בה, "השלמתה המוצלחת של ההנפקה מבטאת את אמון המשקיעים בחברה, באסטרטגיה העסקית ובהנהלתה. במסגרת ההנפקה נכנסו להשקעה גופים מוסדיים מרכזיים בשוק ההון ואנו רואים בכך המשך ביסוס הקשר והמחויבות ארוכי הטווח של החברה לכלל בעלי המניות. ההנפקה תורמת לחיזוק ההון העצמי של החברה ולגידול בפיזור ובסחירות מניותיה, ובכך מניחה תשתית לכניסה עתידית למדדי השוק המובילים בבורסה. אנו מאמינים כי לצד המהלכים האסטרטגיים והתפעוליים שביצענו בשנה האחרונה גם מהלך זה יתרום להצפת ערך עבור בעלי המניות."

צלם:סיוון פרג


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il