TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אלומיי קפיטל פרסמה את תוצאות תשעת החודשים הראשונים לשנת 2015


הכנסות החברה הסתכמו בכ-11.6 מיליון דולר; הרווח הנקי הסתכם בכ-7.5 מיליון דולר; ה-EBITDA הסתכם בכ-8.1 מיליון דולר
רני פרידריך, מנכ"ל אלומיי קפיטל: "בנטרול השפעות מט"ח, הכנסות החברה צמחו בכ-11% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. השפעת היחלשות היורו מול הדולר קוזזה בהכנסות המימון כתוצאה מהגנות שביצענו. ניתן להתרשם מהשיפור בפרמטריים התפעוליים שבזכותם אנו מציגים שמירה על הרווחיות הגולמית"
אלומיי קפיטל מפרסמת את תוצאותיה לתשעת החודשים הראשונים לשנת 2015:
הכנסות החברה בתשעת החודשים הראשונים לשנת 2015 עמדו על כ-11.6 מיליון דולר לעומת כ-12.7 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. בנטרול השפעות מט"ח, הכנסות החברה גדלו בכ-11% ועמדו על כ-10.4 מיליון אירו לעומת כ-9.4 מיליון אירו בתקופה המקבילה אשתקד.
השינוי בהכנסות נובע בעיקרו מגידול בהכנסות כתוצאה מרכישת שלושת אתרי PV בספרד, אשר החלו להניב לחברה הכנסות ביולי 2014. הירידה בהכנסות נובעת מהצגתן בדולרים והיחלשות הדולר מול היורו בתקופה.
הוצאות תפעול אתרי ה-PV עמדו על כ-1.9 מיליון דולר (1.7 מיליון אירו) בתשעת החודשים הראשונים לשנת 2015 לעומת כ-2.2 מיליון דולר (1.6 מיליון אירו) בתקופה המקבילה אשתקד.
הוצאות התפעול הושפעו בתשעת החודשים מרכישת שלושת אתרי ה-PV בספרד, ביולי 2014.
הוצאות הפחת עמדו על כ-3.7 מיליון דולר (3.3 מיליון אירו), לעומת כ-4.1 מיליון דולר (3 מיליון אירו) בתקופה המקבילה אשתקד.
הגידול בהוצאות הפחת נובע מרכישת שלושת אתרי ה-PV בספרד ביולי 2014.
הרווח הגולמי בתשעת החודשים הראשונים לשנת 2015 עמד על כ-6 מיליון דולר, לעומת כ-5.9 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
הוצאות הנהלה וכלליות הסתכמו בכ-2.7 מיליון דולר, לעומת כ-3.5 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. הירידה בהוצאות ההנהלה נובעת בעיקר מירידה בהוצאות ייעוץ, וזאת על אף ההשקעה בפרויקט האגירה השאובה בצוק מנרה.
בגין אחזקותיה בתחנת הכוח דוראד, החברה רשמה בתשעת החודשים הראשונים לשנת 2015 רווח של כ-1.1 מיליון דולר לעומת כ-1.7 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. תוצאות דוראד הושפעו מעליה בהוצאות התפעול ובהוצאות המימון אשר כרוכות בפעילות התחנה.
החברה רשמה בתשעת החודשים הראשונים לשנת 2015 הכנסות מימון בהיקף של כ- 0.9 מיליון דולר, לעומת הוצאות מימון של כ-3.7 מיליון דולר בתקופה המקבילה. המעבר מהוצאה להכנסה נובע בעיקר מהכנסות בגין שערוך עסקאות החלף בהיקף של כ-4.5 מיליון דולר אשר קוזזו חלקית מהוצאות אשר נבעו מהפרשי מטבע בהיקף של כ-1.5 מיליון דולר, הוצאות בהיקף של כ-0.5 מיליון דולר נוספים בגין ריבית על הלוואות ותשלומים בגין עסקאות החלפת ריבית וכ-1.8 מיליון דולר ריבית והוצאות נוספות בגין אגרות החוב של החברה.
הרווח נקי הסתכם בסך של כ-7.5 מיליון דולר לעומת כ-4.9 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
במהלך ספטמבר, החברה קיבלה אשראי בנקאי הקשור במימון אחד מפרויקטי ה-PV בהיקף של 10.7 מיליון אירו הנושא ריבית של יוריבור ל-6 חודשים בתוספת של 2.85%. תשלומי קרן וריבית יפרעו אחת ל-6 חודשים עד לפירעונו המלא של האשראי בתום שנת 2029.
בקשר עם הלוואה זו, ביצעה חברת עסקת החלפת ריביות בהיקף של כ -7.5 מיליון יורו עם מועד פירעון סופי של 31 בדצמבר, 2027 (החברה משלמת ריבית קבועה בשיעור של 1.17%).
במהלך התקופה שבין ה-1 ליולי וה-30 לספטמבר רכשה החברה במסגרת תוכנית רכישה עצמית של מניות כ-66 אלף מניות בהיקף כספי של כ-600 אלף דולר.
נכון ל-1 לדצמבר 2015, לרשות החברה עמדו מזומנים ושווי מזומנים בהיקף של כ-24.7 מיליון דולר, כ-0.6 מיליון דולר במזומנים מוגבלים לזמן קצר, כ-6.5 מיליון דולר בבטוחות סחירות וכ-5.6 מיליון דולר במזומן מוגבל לזמן ארוך.
אלומיי קפיטל (Ellomay Capital), שבשליטת שלמה נחמה, ושותפות קניר שבשליטת חמי רפאל ורן פרידריך, נסחרת בבורסת ה-NYSE MKT בארה"ב ובבורסה לניירות ערך בתל אביב. החברה משקיעה במיזמים שונים בתחומי האנרגיה והתשתיות בארץ ובחו"ל. לחברה השקעות ב- 16 תחנות פוטו-וולטאיות בהספק כולל של כ- 30.5 מגה-וואט באירופה, המחוברות כולן לרשת החשמל ומניבות הכנסות ממכירת חשמל. בנוסף, לחברה אחזקה עקיפה של כ- 9.2% בתחנת הכוח הפרטית דוראד שבאשקלון (עם אופציה להגדיל את אחזקותיה ל-9.375%). לחברה מדיניות חלוקת דיבידנד/רכישה עצמית של מניות החברה של עד 33% מהרווח הראוי לחלוקה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il