TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

סקירה יומית על המדדים ומטבעות בעולם ובשוק המקומי


יורו דולר שטרלינג
מנכ"ל מט"ח 24 דוד מסיקה
"יומן נתונים כלכליים גדוש ייתן את אותותיו על המסחר היום. קל וחומר על תנודות הדולר. נאום נגידת הפד היום אמור לשפוך אור חדש על החלטות העלאת הריבית שמכווננות ככול הנראה בהכרזת הריבית הקרובה.
פעילות הדולר אל מול המטבעות בעולם כרגע אינה תואמת את המסחר אל מול המטבע המקומי. אי לכך עדיין קיימת מגמה פרו דולרית חרף החלשות המטבע בזירה המקומית אל מול השקל. בנוסף מדד התעסוקה שעתיד להתפרסם היום בארצות הברית יהווה רוח גבית נוספת לצעדים בהכרזת הריבית החדשה וזה לאחר ניפוץ התחזיות הקודמות שהיו במדד התעסוקה והפתיעו את השוק.
הגזרה האירופאית ממתינה היום לדברו בנוגע לריבית של דראגי יו"ר הבנק המרכזי ומטבע היורו שחווה נפילות עוצמתיות ביממות האחרונות יקבל בהירות, אך עדיין קשה לדבר על עליות מחודשות וחדות מעלה. יתכן כי השפל העמוק שהיורו נמצא בו כעת כן יביא לתיקונים טכניים מעלה אבל זינוק משמעותי לצל המצב הגיאו-פוליטי והגיאו-כלכלי קשה לראות בטווח הבינוני."


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il