TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

המדען הראשי אישר לבונוס ביוגרופ מענק


סכום התקציב המאושר למחקר ולפיתוח של החברה, לשנת 2015, משקף גידול בשיעור של כ- 60% בהשוואה לסכום התקציב המאושר למחקר ולפיתוח של החברה, לשנה הקודמת
בונוס ביוגרופ מודיעה היום, כי משרד המדען הראשי של משרד הכלכלה בישר לחברת בונוס תרפואטיקה בע"מ, חברה בת בבעלות מלאה של החברה, על אישור מענק לתמיכה בתוכנית המחקר והפיתוח שלה, לשנת 2015, בתקציב מאושר של עד 6.4 מיליון ₪.

תוכנית המחקר והפיתוח לשנת 2015, כוללת, בין השאר, המשך הניסוי הקליני להשלמה של חסר עצם בלסת העליונה או התחתונה, באמצעות שתל חי של עצם אנושית, המיוצר במרכז הייצור של בונוס ביוגרופ, בפארק מת"מ, בחיפה. וכן, פיתוח אינדיקציות נוספות להשלמה של חסר עצם באברים אחרים בגוף האדם.
הניסוי הקליני להשלמת חסר עצם בלסת, נועד לבדוק את בטיחות ואת יעילות השימוש בשתל חי של עצם אנושית מתוצרת בונוס ביוגרופ.
להערכת החברה, השתל החי של העצם האנושית מתוצרת בונוס ביוגרופ, אשר גודל מתאים שהופקו מרקמת השומן של המטופל, צפוי להיקלט, ללא כל דחייה, בגופו של המטופל ממנו נדגמה רקמת השומן. מערכת החיסון של המטופל צפויה להיחשף לשתל העצם ולהכיר בקיומה של זהות ביולוגית בין המטופל לבין שתל העצם אשר גודל על ידי בונוס ביוגרופ מהתאים שנלקחו ממנו, ועל כן, להערכת החברה, תימנע התגובה החיסונית ודחיית השתל, האופייניות לטיפולים בהם נעשה שימוש בתאים או ברקמות שאינם נלקחים מהמטופל לו הם מיועדים, אלא מתורם זר.
להערכת החברה, לשתל חי של עצם אנושית, תכונות עדיפות על פני כל שתל עצם אחר, אשר איננו חי.
תמיכת המדען הראשי בתוכנית המחקר והפיתוח של החברה, מסתכמת במענק בשיעור של 40% מהתקציב המאושר, וזאת כנגד התחייבות לתשלום תמלוגים מכל ההכנסות של בונוס תרפואטיקה.
החברה פועלת להעמקת הבסיס הטכנולוגי שלה באמצעות המדענים העובדים במרכז המו"פ של החברה, ובנוסף לכך, פועלת להרחבת הבסיס הטכנולוגי שלה באמצעות רכישת טכנולוגיות ו/או זכויות שימוש בלעדיות בטכנולוגיות ובאמצעות פעילות מו"פ משותפת עם גופים אחרים.
בחודש מאי האחרון, התבשרה חברת בונוס תרפואטיקה, כי קבלה מענק ראשון מהאיחוד האירופי, לרגל צירופה למחקר משותף עם גופים אירופיים, אשר יכלול ניסוי פרה-קליני. המחקר נערך במסגרת תכנית HORIZON 2020 - תכנית המסגרת האירופית למחקר ולחדשנות, אשר כיום הינה התכנית הגדולה בעולם לתמיכה במו"פ.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il