TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הדסית ביו חתמה על הסכם הבנות עם קבוצה עסקית סינית


להשקעה של 2 מיליון דולר, ההשקעה תתבצע בפרמיה של 57%
הסכם ההבנות כולל סיוע בחדירה לשוק הסיני ואפשרות לשותפות בהקמת מרכז מחקר ופיתוח בסין

ישראל, ירושלים, 28 ביוני 2015 - חברת HBL, הדסית ביו החזקות (ת"א: הדסת, OTC:HADSY), המשקיעה בחברות מחקר ופיתוח בתחום הרפואי והביו-טכנולוגי הנמצאות בשלבים קליניים או בשלבי הכנה מתקדמים לניסויים קליניים, מדווחת על הסכם הבנות לגיוס בהיקף של 2 מיליון דולר מקבוצה עסקית סינית.
הקבוצה העסקית הסינית הינה בעלת התמחות בתחום הבריאות תוך התמקדות בתעשיית התרופות והינה משקיעה אסטרטגית בעלת ידע, קשרי מחקר ופיתוח, יכולות שיווק ויצור בסין בתחומי הביומד. במסגרת הסכם ההבנות נקבע כי ככל שיחתם הסכם מחייב בין הצדדים, הדסית ביו תעשה כמיטב יכולתה להוציא אל הפועל את הפעולות הבאות בחברה ובחברות הפורטפוליו: הענקת זכות ראשונים לקבוצה המשקיעה לייצור ולהפצה בלעדית של טכנולוגיות ומוצרי החברות בפורטפוליו של הדסית ביו ובכלל זה שימוש בלעדי בפטנטים בטריטוריה של סין, הקמת מרכז מחקר ופיתוח של הדסית ביו בסין, קבלת כל האישורים הרגולטורים הנדרשים בסין, בכפוף להשקעה נוספת מצד הקבוצה המשקיעה, כמו-גם הגשת בקשות לאישורים רגולטורים מחוץ לסין.
תמי כפיר, מנכ"לית קבוצת HBL, מסרה היום כי: "הסכם ההבנות מהווה הבעת אמון בפוטנציאל העסקי של חברות הפורטפוליו של קבוצת HBL, במוצרי חברות הפורטפוליו של הקבוצה ובמודל הייחודי שיש לנו עם הדסה.
לקבוצה העסקית הסינית יכולות ייצור ושיווק כמו גם קשרים גלובליים בתחום הבריאות וקשרים אסטרטגיים עם בתי חולים בסין אשר באמצעותם להערכתנו תהייה לנו נגישות גבוהה יותר לחדירה לשוק הסיני.
אני מאמינה כי ככל ותושלם העסקה, יתרונות אלו יאפשרו לקבוצת HBL ליישם את תוכניות העבודה שלה ולקדם את פעילות הקבוצה ופעילויות חברות הפורטפוליו".
ככל שיחתם הסכם מחייב עם הקבוצה העסקית הסינית, הקבוצה העסקית הסינית תחזיק לאחר ההשקעה, עד כ- 25% מהון המניות של המונפק והנפרע של הדסית ביו ומזכויות הצבעה בה לאחר הקצאתן, במחיר שהמשקף שווי של החברה של 6 מיליון דולר לפני הכסף.
השלמת העסקה מותנית, בין היתר, בקבלת אישור האסיפה הכללית לעסקה, קבלת אישור הבורסה לרישום למסחר של המניות המוקצות ומניות המימוש ושאר התנאים כמקובל בעסקאות מעין אלה.
כספי ההשקעה יתמכו במהלכי הדסית ביו להמשך השקעה בחברות בפורטפוליו וביסוס השפעתה על המהלכים האסטרטגיים הצפויים בחברות הן בתחום קידום תוכניות הפיתוח והן בתחום העסקי. להדסית ביו החזקות משמעותיות (מעל 20% לפחות) ב-5 מתוך 6 החברות בפורטפוליו, ביניהן בחברת אנלייבקס (25.83%), בה השלימה הדסית מהלך אסטרטגי להכנסת קבוצת משקיעים בראשות שי נוביק בהשקעה כוללת של 8 מיליון דולר. אנלייבקס פועלת לכניסה לניסוי קליני מתקדם Phase IIb או Phase III (בהתאם להנחיות ואישור ה- (FDA באינדיקציית יתום לטיפול ב-GVHD; בחברת סלקיור נוירוסאיינסס (21.2%), המפתחת טכנולוגיה ייחודית המבוססת על תאי גזע ממקור עוברי לטיפול תאי במחלת ה- DRY-AMD (ניוון רשתית תלוי גיל) אשר קיבלה אישור FDA ואישור הלסינקי לכניסה לניסוי קליני ראשון Phase I/IIa; וחברת כאהר מדיקל (48.91%), המפתחת סוג חלבונים חדש ונערכת לכניסה לניסוי Phase I/II במהלך השנה הקרובה בחולי לימפומה.        
אודות  קבוצת HBL הדסית-ביו החזקות
הדסית-ביו החזקות (ת"א: הדסת, OTC:HADSY) הוקמה והונפקה על ידי הדסית (חברת היישום של בית חולים הדסה) ב-2006 מתוך מטרה לקדם את הידע והניסיון שנצבר במעבדות המחקר של בית חולים הדסה. HBL- הדסית-ביו החזקות מחזיקה ב- 6 חברות ביוטכנולוגיה שכולן נמצאות אחרי הוכחת הצלחה בשלבי ההיתכנות - יעילות התרופות במודל בעלי-חיים ו - 4 מתוכן נמצאות בשלב ניסויים קליניים בבני אדם. החברות הכלולות ב- HBL הינן חברות המפתחות תרופות הפועלות בתחומי הסרטן, מחלות דלקתיות ושיקום רקמות באמצעות תאי גזע תחומים בהם לבית חולים הדסה ידע רב ושם כמובילה עולמית. החברה מנוהלת ע"י תמי כפיר.







טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il