TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הצניחות של מטבע היורו יהוו לטווח הקצר רוח גבית וכניסת שחקנים חדשים "לציד נבלות" המטבע שיקפיצו אותו בשנית


מנכ"ל מט"ח 24 דוד מסיקה
"לאחר טלטלה אמש בשוק המט"ח , המגמה הצפויה הינה מעורבת ומגמות ירידה נוספות למטבע היורו שממשיך לספוג מכות קשות וזו בעקבות התנהגות יוון שממשיכה במופע השרירים האימתני על הגוש האירופאי והצהירה כי אין ביכולתה בשלב זה לעמוד בהסדרי התשלומים. היורו שספג מכות קשות מאז המשבר בגוש האירופאי וביוון, מתחילת השנה צנח ב10.5 % אל מול השקל וב9.90% אל מול הדולר. הספוקלנטים שנרתעים מהמסחר פרו היורו בימים אלה מבצעים סה"כ ישיבה על הגדר ומגמות הירידה במטבע יהוו ירידה לצורך עלייה. וזו מסיבה פשוטה כי תפקע סבלנותם המסחרית של המשקיעים, והם במוקדם או במאוחר ינהרו בשנית אל המטבע האירופאי ויהוו לו מגמת עלייה בשנית. דהיינו, הצניחות של מטבע היורו יהוו לטווח הקצר רוח גבית וכניסת שחקנים חדשים "לציד נבלות" על המטבע שיקפיצו אותו בשנית.

הדולר כאמור ממשיך במגמות התחזקות חלקיות ועליות מתונות אל מול השקל, וזה לאור הנתונים החלשים יחסית בארצות הברית. כפי שהזכיר והבהיר המשנה לנגידת הבנק הפדרלי סטנלי פישר, שכרגע לאור נתונים של האטה מסויימת במשק ובנתונים, העלאת הריבית תהיה עוד רחוקה בשלב זה.
הדולר אמנם יפרוץ בטווח הקצר את מחסום ה3.9 אך הערכות האגרסיביות דיברו על 2015 כשנת פריצה משמעותית של הדולר אל מעבר 4 ש' נראית רחוקה."


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il