TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

רכישות הדולרים של בנק ישראל מיתנו את החלשות הדולר


בנק אגוד בסקירה השבועית
"בשבועיים האחרונים נחלש הדולר מול השקל, בהתאם למסחר בעולם. על אף שגורמים בשוק מייחסים את החלשות הדולר להשארת הריבית על 0.1% ניתן לראות מתאם מסוים בין החלשות הדולר מול מטבעות עיקריים בעולם להיחלשות הדולר מול השקל ואף ניתן לומר שרכישות הדולרים של בנק ישראל, כפי שפורסם בתקשורת, מיתנו את החלשות הדולר. נקודת תמיכה עומדת על 3.80 שקל לדולר ואילו נקודת התנגדות הינה 4.053 שקל לדולר. בשבועיים האחרונים נחלש הדולר מול האירו בכ- 4%. נתוני המאקרו באירופה השבוע היו מעורבים, כאשר בולט לשלילה נתון הצמיחה בבריטניה שהיה מתחת לצפי. נקודת תמיכה הקרובה הינה 1.057 דולר לאירו ונקודת התנגדות עומדת על 1.187 דולר לאירו."
עקב היעדר אלטרנטיבות הבנק ממשיך להמליץ ללקוחותיו על מניות, בדגש על חו"ל: "אנו ממליצים על חשיפה מנייתית בתיקי הלקוחות בשילוב עם מזומן או פיקדונות. בתיק מייצג של 23% ובתיק ספקולטיבי - 38%.
בהתייחס לחלוקה בין ישראל לחו"ל נותרת העדפה לחו"ל -60% וישראל 40%. בהתייחס לחלוקה הגיאוגרפית אנו ממליצים על חלוקה של :ארה"ב – 48% גוש האירו -30% בדגש על חברות גלובאליות, אסיה ללא יפאן - 10% ,יפאן 7% ואנגליה- 5%. מומלצת השקעה במניות דיבידנד גלובאליות בעלות תזרימי מזומנים יציבים וללקוחות ספקולטיביים מומלצת חשיפה גם לסין ."


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il