TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

ויקטורי קיבלה המלצת קנייה מלאומי פרטנרס עם מחיר יעד של 28 שקל למניה


סך המכירות בשנת 2014 הסתכמו ב- 897.4 מיליון ₪, צמיחה של כ 21.5%- לעומת שנת 2013
בעקבות פרסום הדוחות הכספיים של רשת חנויות הדיסקאונט אומרים בלאומי פרטנרס: "ויקטורי פרסמה את תוצאותיה לרבעון הרביעי ולשנת 2014 אשר הצביעו על עליה בהכנסות אשר תורגמה לעליה בשיעור הרווח הנקי ברמה הרבעונית ושמירה על הרווחיות התפעולית. החברה התמודדה מצוין עם השנה המאתגרת שהיתה בענף קמעונאות המזון. אנו מעדכנים את מחיר היעד ל-28 ש"ח למניה ומותירים את המלצתנו על תשואת שוק."

"התוצאות השנתיות, כמו גם הרבעון הרביעי לשנת 2014, משקפות צמיחה דו ספרתית בפעילות החברה לעומת התקופה המקבילה אשתקד, תוך כדי שמירה על שיעור הרווחיות התפעולית בשנה מאוד קשה בענף המזון, בה המתחרות הציגו שחיקה ונאלצו לבצע התאמות לשוק. ויקטורי עמדה בתחזית פתיחת הסניפים שלה לשנה זו והיא עתידה לפתוח עוד סניף בחצי השנה הקרובה", כך לאומי פרטנרס.

נקודות עיקריות בהמלצה:
· סך המכירות בשנת 2014 הסתכמו ב- 897.4 מיליון ₪, צמיחה של כ 21.5%- לעומת שנת 2013כאשר הגידול במכירות נבע מגידול של כ 0.2%- בפדיון של חנויות זהות ופתיחת 5 סניפים חדשים. ברמה הרבעונית מכירות החברה הסתכמו בכ- 224.8 מיליון ₪ בהשוואה ל- 199.0 מיליון ₪ ברבעון המקביל בשנת 2013, המהווה גידול של 13%. חשוב לציין כי ברבעון האחרון פתחה החברה שני סניפים אשר נראה את עיקר תרומתם במהלך שנת 2015.
· במהלך שנת 2014 עלה הפדיון למ"ר ל- 35.4 אלף ₪ לעומת 35.0 אלף ₪ בשנת 2013 )בשנת 2012 הפדיון למ"ר היה 35.8 אלף ₪(. העליה בפדיון נבעה בעיקר מפתיחת הסניפים החדשים אשר הניבו פדיון גבוה יותר למ"ר במהלך 2014 ביחס לסניפים ותיקים ברשת. הפדיון למ"ר בחנויות זהות השתפר מעט במהלך 2014 ועמד על כ- 36.0 אלף ₪ לעומת 35.9 אלף ₪ בשנה שעברה.
· הרווח הגולמי בשנת 2014 הסתכם בכ- 205.6 מ' ₪ המהווה שיעור של 22.9% מסך ההכנסות לעומת רווחי גולמי של 168.3 מ' ₪ אשתקד אשר היווה 22.8% מסך ההכנסות. הגידול ברווח הגולמי נבע בעיקר משיפור תנאי הסחר מול הספקים עקב הגידול בפעילות החברה. ברמה הרבעונית הסתכם הרווח הגולמי בכ- 51.5 מיליון ₪ המהווה שיעור של 22.9% מסך ההכנסות לעומת רווח גולמי של 45.1 מיליון ברבעון המקביל אשתקד אשר היווה 22.7% מסך ההכנסות.
· הרווח התפעולי של החברה הסתכם בשנת 2014 ב- 28.2 מ' ₪, שיעור של כ- 3.2% לעומת שיעור הרווח של 3.3% בשנת 2013 . הירידה הקלה בשיעורי הרווח התפעולי נבעה בעיקר מגידול בהוצאות עקב פתיחת הסניפים החדשים והעלויות הישירות הכרוכות בהפעלתם. ברמה הרבעונית הסתכם הרווח התפעולי בכ- 7.6 מיליון ₪ המהווה כ- 3.4% מההכנסות בהשוואה לכ- 7.0 מיליון ₪ בתקופה המקבילה אשתקד אשר היווה כ- 3.5% מההכנסות. הגידול ברווח נבע בעיקר מהגידול במכירות.
· בשנת 2014 החברה הציגה רווח


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il