TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

נובה רוכשת את ReVera


יצרנית מובילה של פתרונות מדידה בטכנולוגיתX-Ray על מנת לחזק את מעמדה התחרותי
הרכישה צפויה להגדיל את הרווח למניה על בסיס GAAP-NON ולספק היצע מוצרים ייחודי, הנותן מענה לתהליכי הייצור המתקדמים ביותר של יצרני המוליכים למחצה

רחובות, 12 במרץ 2015 – נובה מכשירי מדידה (ת"א: נובה; נאסד"ק: (NVMI, ספקית מובילה של פתרונות מדידה אופטית לבקרת תהליכים מתקדמת בתעשיית המוליכים למחצה, הודיעה היום על רכישת ReVera, חברה רווחית אמריקאית בבעלות פרטית הממוקמת בקליפורניה. הרכישה, הכפופה לתנאים המקובלים בסגירת עסקאות מסוג זה, צפויה לתרום 25-30 מיליון דולר להכנסות השנתיות של נובה וצפויה להניב גידול ברווח למניה על בסיס GAAP-NON תוך 12 חודשים מהשלמת העסקה.
נובה תרכוש 100% מהון המניות של ReVera, על בסיס מאזן נקי ממזומנים ומחוב, עבור 46.5 מיליון דולר שימומנו מיתרות המזומנים הקיימות של נובה. ההנהלה צופה כי הרכישה תיסגר עד אמצע חודש אפריל, 2015.
ReVera הינה יצרנית מובילה של פתרונות מדידה בתחום ה-X-Ray לאפיון חומרים בתהליכי ייצור מתקדמים בתעשיית המוליכים למחצה. המוצרים של ReVera ממוקדים במדידה של הרכב חומרים (composition) ושכבות דקות (film thickness) בשלבים הקריטיים ביותר של תהליך ייצור המוליכים למחצה. הסינרגיה בין טכנולוגיית המדידה של נובה, לבקרת תהליכי ייצור באמצעים אופטיים ((Optical CD, וטכנולוגיית ה-X-ray Photoelectron Spectroscopy (XPS) הייחודית של ReVera, תספק את סל הפתרונות המתקדם ביותר לתהליכי ייצור בדורות הטכנולוגיים המתקדמים ביותר.
"אנו גאים ברכישה אסטרטגית זו, המאפשרת לנו להאיץ את צמיחתנו תוך שמירת מודל הרווחיות של נובה ומתן ערך ייחודי לבסיס הלקוחות שלנו." אמר איתן אופנהיים, נשיא ומנכ"ל נובה. "שילוב זה של טכנולוגיות משלימות, יוצר היצע חדשני של פתרונות מדידה לתעשיית המוליכים למחצה ומתמקד באתגרים הגדלים של בקרת תהליכים בדורות הטכנולוגיים המתקדמים ביותר. טכנולוגיית ה–X-Ray הייחודית של ReVera משלימה את טכנולוגיית ה-Optical CD של נובה ותאפשר לנו לחזק את מעמדנו בשוק יצרני ה-Memory וה-Logic."
"החלטת נובה לרכוש את ReVera היא אבן דרך משמעותית בהתפתחות של החברה. אנו רואים במהלך זה הזדמנות גדולה לשילוב הטכנולוגיות הייחודיות של שתי החברות ויצירת היצע מוצרים ופתרונות משלימים, אשר ייתן מענה מיטבי לאתגרים העתידיים של התעשייה. אנו מאמינים שהיצע הפתרונות המשולב יגדיל את מרחב ההזדמנויות שלנו וישפר את יכולותינו לתת מענה לבסיס הלקוחות של שתי החברות. אנו נרגשים מאוד מהמהלך ומצפים להצטרף לצוות של נובה" אמר גלין דיוויס, נשיא ומנכ"ל ReVera.

אודות ReVera
ReVera מפתחת, מייצרת ומשווקת פתרונות מדידה עצמאים לאפיון חומרים ושכבות דקות עבור תעשיית המוליכים למחצה. המוצרים של ReVera נמצאים בשימוש ע"י יצרני שבבים ברחבי עולם לצורך מדידה ובקרה של עובי והרכב שכבות קריטיות הן בייצור סדרתי והן בתהליכי הפיתוח, על מנת לאפשר פיתוח מהיר ובקרה של תהליכים חדשים ומורכבים. לפרטים נוספים בקרו באתר החברה בכתובת: www.ReVera.com




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il