TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

נמשכת הצמיחה בסאפיינס


סך ההכנסות של החברה לשנת 2014 עלו ב- 16.3% לכ- 157.5 מיליון דולר והרווח הנקי השנתי (Non-GAAP) עלה לכ-16 מיליון דולר
ההכנסות ברבעון הרביעי של 2014 עלו ב- 15.4% ל-41.8 מיליון דולר
הרווח הנקי (Non GAAP) עלה לכ-4.9 מיליון דולר
החברה צופה לשנת 2015 עלייה של 17% בהכנסותיה, על בסיס שער חליפין קבוע, לרמה של 174-178 מיליון דולר

רוני על-דור, מנכ"ל סאפיינס: "אנו מסכמים את שנת 2014 עם עלייה יציבה בהכנסות, אשר נובעת מצמיחה בכל המוצרים שלנו ובכל האזורים הגיאוגרפיים בהם אנו פועלים. עם גרסאות חדשות של מוצרים שהושקו מכל משפחות המוצרים שלנו, וצוות מכירות מורחב המתמקד יותר ויותר באזורים המתאפיינים בשיעורי צמיחה גבוהים, ועם מיצוב חזק של סאפיינס בשווקים, אנו רואים את עצמנו ממשיכים במגמת הצמיחה גם ב-2015 ומעבר לכך. המאמצים האחרונים שהשקענו בהרחבת צוות המכירות והשיווק של החברה הוכיחו עצמם, וסייעו בחיזוק המותג שלנו, ואף הגדילו את הנוכחות שלנו בתעשיית הביטוח. במקביל, ההשקעות שלנו בפיתוח מוצרים חדשים סיפקו מענה מדויק ומוכח לצרכי לקוחותינו הקיימים והפוטנציאליים כאחד. אנו שבעי רצון מהשיפור ברווח התפעולי שלנו, וזאת לאחר שהשלמנו את מרבית ההשקעות שלנו והצגנו שיפור עקבי ויציב במרווח התפעולי שלנו מרבעון לרבעון במהלך השנה. אנו מצפים להמשך שיפור ברווחיות החברה ב-2015, תוך כדי הגדלת עסקי החברה באופן יעיל".

חברת התוכנה סאפיינס, הנסחרת בבורסות ת"א ונאסד"ק (NASDAQ, TASE: SPNS), ונמנית עם קבוצת פורמולה מערכות, דיווחה היום על תוצאותיה לרבעון הרביעי ולשנת 2014 כולה, מהן עולה כי נמשכת מגמת הצמיחה בהכנסות וברווח של החברה.

הכנסותיה של סאפיינס צמחו ברבעון הרביעי של 2014 ב-15.4% לכ-41.8 מיליון דולר, בהשוואה לכ-36.2 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

הרווח התפעולי (Non-GAAP) של סאפיינס ברבעון הרביעי של 2014 עלה ב- 31.9% לכ-5.0 מיליון דולר, בהשוואה לכ-3.8 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. שיעור הרווח התפעולי של החברה גדל ברצף בכל רבעון של שנת 2014.

הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות של החברה (Non-GAAP) עלה אף הוא והסתכם ברבעון הרביעי בכ-4.9 מיליון דולר (0.10 דולר למניה, בדילול מלא), בהשוואה ל -3.4 מיליון דולר (ו 0.07 דולר למניה, בדילול מלא) ברבעון המקביל אשתקד.

הרווח הנקי במונחי GAAP הסתכם ברבעון הרביעי של 2014 בכ-4.6 מיליון דולר, לעומת כ-3.4 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד
היקף המזומנים, שווי המזומנים והשקעות של סאפיינס, נכון ליום 31 בדצמבר 2014, עמד על כ-80.5 מיליון דולר, כאשר לחברה אין חוב פיננסי.

בשנת 2014 כולה צמחו הכנסותיה של סאפיינס ב- 16.3% לכ- 157.5 מיליון דולר, בהשוואה ל- 135.4 מיליון דולר בשנת 2013.
הרווח התפעולי Non-GAAP)) לשנת 2014 עלה בכ- 21.1% והסתכם בכ-17.0 מיליון דולר, בהשוואה ל-14.0 מיליון דולר בשנת 2013.

הרווח הנקי (Non GAAP) הכולל לשנת 2014 עלה ב-14.2% לכ- 16.0 מיליון דולר, לעומת 14.0 מיליון דולר בשנת 2013.

סאפיינס צופה לשנת 2015 גידול של 17% בהכנסות החברה על בסיס שער חליפין קבוע. בהתבסס על שערי החליפין הנוכחיים, ובהתחשב בהשפעת שער חליפין של מטבע חוץ, צופה החברה סך הכנסות הנע בין 174-178 מיליון דולר לשנת 2015.
בנוסף, החברה צופה גידול בשיעור הרווח התפעולי (Non-GAAP )לשנת 2015 לטווח שבין 12%-13%.

סאפיינס, מקבוצת פורמולה מערכות, הינה ספקית עולמית של פתרונות תוכנה לשוק הביטוח המותאמים לתחומי ביטוח אלמנטארי, ביטוחי חיים ופנסיה, ביטוחי משנה ועוד. פתרונות החברה מאפשרים לחברות הביטוח לייעל תהליכים עסקיים, להסתגל במהירות לשינויים בתעשייה ולספק שירותים חדשניים ללקוחותיהן. סאפיינס הנה בעלת ותק רב בעבודה עם חברות ביטוח בינלאומיות, ממשלות ובנקים. החברה מעסיקה כ-1,000 עובדים ומשרתת יותר מ-100 חברות ביטוח בצפון אמריקה, אירופה, אסיה וישראל.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il