TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

חברת הננו-טכנולוגיה אוקסיאל: אנחנו מעוניינים להשקיע 30 מיליון דולר בהקמת מפעל ייצור בישראל


נציג אוקסיאל בישראל: "המפעל שבכוונתנו להקים בדרום הארץ יהיה המפעל הגדול ביותר בעולם לייצור ננו-צינוריות פחמן בעלות שכבה אחת"
חברת הננו-טכנולוגיה הבינלאומית אוקסיאל (OCSiAl) הכריזה הבוקר (ה') באוניברסיטת בר-אילן על מגעים מתקדמים להקמת מפעל ייצור בישראל בהשקעה של 30 מיליון דולר (מעל 100 מיליון שקלים). המפעל אמור לייצר ננו-צינוריות פחמן בעלות שכבה אחת (SWCNT) בקיבולת של עד 50 טון בשנה, מה שעשוי להפוך אותו למפעל הגדול ביותר בעולם לייצור מוצר זה. אוקסיאל החלה לבחון אתרים אפשריים להקמת המפעל בדרום הארץ. בכוונת אוקסיאל להעסיק בישראל כ-30 עובדים, בעיקר מהנדסי כימיה, מהנדסי תעשייה, מהנדסי תהליך ומפעילי מכונות אוטומטיות.

אוקסיאל (http://ocsial.com/en) היא חברת ננו-טכנולוגיה בינלאומית עם שלוחות בארצות הברית, בריטניה, גרמניה, דרום קוריאה ורוסיה ומטה בלוקסמבורג. החברה מונה כ-160 עובדים, מתוכם 22 מדענים ו-17 מנהלים מנוסים. אוקסיאל המציאה ומפעילה את תהליך הייצור ההמוני הראשון לננו-צינוריות פחמן בעלות שכבה אחת, המוזיל את תהליך הייצור הקיים בסדר גודל של עד פי 100.

בכנס טכנולוגי-מדעי בנושא ננו-צינוריות פחמן (carbon nanotubes) שערכה היום (ה') אוקסיאל בשיתוף עם המכון לננו-טכנולוגיה ולחומרים מתקדמים באוניברסיטת בר אילן השתתפו עשרות נציגי חברות, ביניהן כתר פלסטיק, אינטל, HP, וולטה-וולקן, התעשייה האווירית, רפאל, אלביט, 3M, קודאק וחברות רבות נוספות.

אנשי ההנהלה הבכירה של אוקסיאל העולמית מסיימים השבוע בישראל ביקור בן מספר ימים שהחל ביום א' (9.11) בערב. בנוסף לפגישות בנוגע להקמת המפעל, פועלים מנהלי אוקסיאל כדי לאתר בישראל שותפים לצורך הפצה של המוצר המרכזי של אוקסיאל, TUBALL, ייצור משותף של תוספים תעשייתיים ופיתוח מוצרים חדשים על בסיס TUBALL. מעבר לכך, אוקסיאל פועלת בכדי להרחיב את מעגל הלקוחות של TUBALL בישראל.

"ישראל היא אחד ממרכזי הידע והחדשנות המובילים בעולם בתחום הננו-טכנולוגיה ובשל כך אנו מתעניינים בהקמת מפעל בישראל", אמר קונסטנטין נוטמן, סגן נשיא אוקסיאל העולמית. "בכוונתנו להעמיק את הקשר עם השוק בישראל בכל ההיבטים – החל מהקמת המפעל הגדול ביותר שלנו כאן, דרך הרחבת בסיס הלקוחות וביסוס קשרים עם מפיצים ישראלים ועד לשיתופי פעולה עם חברות תעשייתיות ועם גופים אקדמיים".

אודות TUBALL
המוצר המרכזי של אוקסיאל הוא TUBALL – חומר ייחודי הכולל לפחות 75% ננו-צינוריות פחמן בעלות שכבה אחת, ואשר יכול לשמש כתוסף לקשת רחבה של חומרים ומוליכים, באמצעות הוספה זעירה ביותר למשקל החומר המקורי. אוקסיאל פיתחה ומייצרת קשת של תוספים תעשייתיים על בסיס TUBALL עבור מוצרים כגון מסכי מגע, פולימרים, מוצרי גומי וסוללות ליתיום, וכעת מפתחת תוספים עבור אלומיניום, בטון, צבעים ומוצרים נוספים.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il