TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

פלוריסטם ניצחה בערעור על תקפות הפטנט שלה


לשימוש בתאי גזע מהשלייה באירופה

משרד הפטנטים האירופי אישר את תקפות הפטנט שבידי פלוריסטם
חברת הביו-רפואה הישראלית פלוריסטם הודיעה היום (ג') כי ניצחה במאבק על פטנט אירופי לפיתוח טיפולים מתאי גזע מהשלייה. זאת לאחר שחברת תאי גזע הגישה ערעור על תקפותו של פטנט מספר EP2200622 שהוענק לפלוריסטם על ידי משרד הפטנטים האירופי.
לאור פניית החברה, עבר הפטנט של פלוריסטם את התהליך הרשמי לבדיקת התנגדויות, בסופו החליטה חטיבת ההתנגדויות של משרד הפטנטים האירופי לדחות את הטענות ולהותיר את הפטנט בידי פלוריסטם. הפטנט המדובר מכסה בין היתר את הטיפול שמפתחת פלוריסטם לטרשת עורקים באמצעות תאי גזע משלייה המיוצרים בסביבת גידול תלת מימדית.
זמי אברמן, מנכ"ל פלוריסטם: "עם שלושים פטנטים מאושרים ו-120 נוספים שעדיין מחכים לאישור, אנו רואים בקניין הרוחני שלנו נכס מרכזי של החברה. אנו נמשיך להשקיע ולהגן על הפטנטים שלנו. אני מאמין שהערעור הנוכחי, שהובא למשרד הפטנטים האירופי על ידי חברה מתחרה, נתן לנו את ההזדמנות להוכיח עד כמה אנו נחושים להגן על הקניין הרוחני שלנו ולעמוד בכל אתגר שיעמוד בדרכנו".



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il