TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

בריינסווי תוצאות סופיות במחקר לטיפול בסובלים מהפרעה טורדנית כפייתית OCD


תוצאות המחקר מעידות על תגובה משמעותית אצל חולים אשר הוגדרו כחולים שלא הגיבו בצורה מספקת לטיפול מקובל.
החברה מתחילה בימים אלה ניסוי רב מרכזי בכל העולם

בריינסווי מתכבדת לדווח על תוצאות סופיות של מחקר קליני הבוחן את השפעת הטיפול באמצעות מערכת ה- Deep TMS על הסובלים מהפרעה טורדנית כפייתית (OCD), אשר התקיים במרכז הרפואי "שיבא" בתל-השומר. החוקר הראשי בניסוי הינו פרופ' יוסף זוהר.
למחקר גויסו בסך הכל 41 חולים, הלוקים ב-OCD ואשר לא הגיבו בצורה מספקת לטיפול תרופתי או פסיכולוגי. המטופלים חולקו לשלש קבוצות- קבוצת הבקרה (פלסבו) טיפול בתדירות נמוכהHz) 1) וטיפול בתדירות גבוההHz) 20) בשתי תקופות מחקר שונות. ההשמה לתתי קבוצות הטיפול (טיפול אמיתי לעומת פלסבו קבוצת הבקרה) נעשתה באופן אקראי ובהשמה כפולת סמיות (באופן זה לא המטפל ולא המטופל ידעו מהי קבוצת ההשתייכות).
כל מטופלי המחקר סיימו את תקופת הטיפול בשלמותה בהצלחה ללא כל דיווח על תופעות לוואי משמעותיות, למעט שני מטופלים בקבוצת התדירות הנמוכה אשר פרשו מהמחקר כבר בתחילתו, מסיבות אישיות, ומטופלת אחת בקבוצת התדירות הגבוהה אשר יצאה מהמחקר עקב חוסר סבילות לטיפול.
בתקופת המחקר הראשונה חולקו 25 נבדקים לשלשת קבוצות הטיפול באופן כפול סמיות. בקרב המטופלים בתדירות הגבוהה (Hz20), נצפתה הטבה ממוצעת של 27% בחומרת הסימפטומים כפי שהם נמדדים באמצעות שאלון YBOCS, אשר הינו השאלון המקובל לבדיקת חומרת הסימפטומים של OCD. הטבה זו נמצאה מובהקת מבחינה סטטיסטית אל מול קבוצת הביקורת (p=0.0003). אחוז ההטבה בקרב קבוצת התדירות הנמוכה (Hz1) עמד על 13% ולא הגיע למובהקות סטטיסטית. בקבוצת הביקורת נמדד שיפור של 4% בסימפטומים אשר לא היה מובהק סטטיסטית.
בתקופת המחקר השנייה גויסו 16 נבדקים נוספים אשר חולקו לשתי קבוצות טיפול (קבוצת התדירות הגבוהה וקבוצת הביקורת) באופן כפול סמיות. בקרב המטופלים בתדירות הגבוהה (Hz20), נצפתה הטבה ממוצעת של 28% בחומרת הסימפטומים כפי שהם נמדדים על ידי שאלון YBOCS. הטבה זו נמצאה מובהקת מבחינה סטטיסטית אל מול קבוצת הביקורת (p<0.001). בקבוצת הביקורת לא נצפה שיפור משמעותי באחוז ההטבה בסימפטומים .
לפיכך, מצאו החוקרים כי התוצאות מתקופת המחקר השנייה משקפות שחזור של הממצאים שהתקבלו בתקופת המחקר הראשונה ומחזקות את מסקנות המחקר. אחוז המטופלים אשר הגיבו לטיפול עמד על 42% בקבוצת המטופלים בתדירות גבוהה, על 25% בקבוצת המטופלים בתדירות נמוכה, ועל 7% בקבוצת הביקורת, כאשר תגובה זו מוגדרת כירידה של 30% לכל הפחות בחומרת הסימפטומים.
החוקרים ציינו, כי הנבדקים אשר גויסו למחקר התנסו בטיפול תרופתי ופסיכולוגי אשר לא הקל על חומרת הסימפטומים, כך שתוצאות המחקר מעידות על תגובה משמעותית אצל חולים אשר הוגדרו כחולים שלא הגיבו בצורה מספקת לטיפול מקובל. הטבה אשר חזרה על עצמה בשתי תקופות המחקר. תוצאות סופיות אלו מחזקות את החלטת החברה להרחיב מחקר זה למחקר רב מרכזי (multi center) ברחבי העולם.

עוזי סופר, מנכ"ל בריינסווי מוסר כי החברה שמחה על פיתוח האפליקציה והתוצאות במחקר כפל סמיות זה. בימים אלה מתחילה החברה מחקר רב מרכזי בארץ ובחו"ל. תוצאות המחקר היום מחזקות את התחושה של החברה בפרמטרים שנבחרו לניסוי ה- OCD.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il